Q/A

Anonym: är inte du muslim? =/
Svar: Varför ledsen smiley? Jo, jag är muslim. Vad har det med saken och göra? Använd gärna blogresponslådan i framtiden, hatar att göra sådana här onödiga inlägg!!!
Kommentarer
Postat av: Anonym

Ingen ledsen smiley utan "tvekande" smiley.Följer inte muslimer lunarkalendern? Vet inte då varför en muslim ska fira Gregorianska kalendern? Ursäkt för att något vid jul?

2011-12-22 @ 13:58:31
Postat av: Anonym

oj, nu e jag lite trött men varför uppträda på en JULSHOW

2011-12-22 @ 14:00:22
Postat av: ruvejda

Anonym: Läs, vi firar att det är JULLOV inte NYÅR jag skrev FEL!!! Låt mig fira nyår den 31 med, det gör mig inte till mindre muslim, jag vill faktiskt umgås med mina vänner på nyår och de firar ju den 31, ingen i min släkt firar nyår längre så det är ingen idé att fira vårat nyår om du förstår vad jag menar, skulle stå helt själv och bara "woho!!! Nytt år för mussarna". Julshowen då, den var inte så "julig" direkt, publiken sjöng några jullåtar bara! Men jag uppträder på en julshow för att jag vill det, jag vill träna på att stå inför en publik, jag gillar att stå på scnen och det spelar ingen roll om det är en JULSHOW och det har inte med någon religion och göra när jag står på scenen. Varför bryr du dig? Varför skriver du inte ditt namn och efternamn, ingen mail, huh?

2011-12-22 @ 14:07:36
Postat av: Emma

Det gör väll dig till en mindre muslim om du firar något som inte tillhör dig? Uppträda, speciellt dansa är väll inte heller som en muslim gör(kan inte se tänka mig att en beslöjad muslim dansar)? "Mussarna" är väll inte det trevligaste sättet att kalla sin religons anhängare?

2011-12-22 @ 18:27:44
Postat av: Ruvejda

Jo, en muslim dansar. Jo, jag kan fira andra grejer även fast jag är muslim, enligt mig är jag fortfarande muslim. Jag skojar lite, chilla. Bry dig inte, jag gör vad jag vill.

2011-12-22 @ 20:02:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0