I don't want the world to see me, cause I don't think that they understand.

I just wan't you to know who I am...♥


Drama, lies and tears. Cheers to the teenage years!

Hej homies, kom hem från gymmet för en stund sen. Ska plugga NO och matte nu, de värsta ämnerna. Men man gör vad man måste göra! Dålig bloggning idag, illa. Puss!

Mars 2011, precis noppat ögonbrynen hos mist här, hihi.


Underkläder genom åren

HAHAHAHAHA


A pretty face doesn't mean a pretty heart

Orkar verkligen inte sminka mig eller fixa håret eller ta på mig sådär jättefina kläder, gillar ändå inte att klä upp mig för skolan, samma personer som har sett mig i mjuka kläder, utan smink och oplattat hår? Trivs lika bra i båda och det är roligare att fixa sig på helgerna när det inte går på tid! Whatever, bloggar när jag kommer hem!


Laugh out loud

Bra att man kan bjuda på sig själv, hahaha.


Sometimes it's hard to follow your heart

Mitt hår är ganska långt ju, men längtar tills 9 december, då det sker en ändring med mitt hår, det får ni se då! ;)


Jag går bredvid men halkar efter

HÄR SKULLE DET VARA EN JÄTTEROLIG VIDEO NÄR JAG SJUNGER, MEN NEJ NEJ! 74 MIN KVAR...LÅTER DATORN VARA KVAR SÅ KOMMER DET UPP IMORGON! Good night.


Det är skillnad på att ha en kuk och vara en kuk

Mat ♥

Glad tjej in the bathroom


Pluggat klart, nästan. Ska bara gå igenom engelskan, läsa i svenskaboken och gå igenom matten. Jag känner att jag äger, Emely äger med, ni äger. Ska fortsätta med plugget nu, bloggar senare.


De säger ju att allt ska bort

Jag är duktig.


Jag hoppas att marken du går på går sönder

God eftermiddag! Kom hem för ca femton minuter sedan. Skoldagen var riktigt bra, fick ganska mycket gjort. Sista letktionen var simning i centralbadet så nu är man lite trött. Träffade Ricki på vägen hem så hängde med han in till Panduro för att han skulle köpa lite saker där, haha den killen är så rolig! Bästa Ricki. Ska städa lite först, städar lite i taget varje dag i mitt rum, för er som ville veta. Sedan ska jag plugga. Bloggar sedan.

Min fina katt!


I hope karma slaps you in the face before I do

Pluggat lite, varit mycket drama. Hatar drama. Heter man Ruvejda och ska dansa lite agressivt så lyckas man riva sig själv på näsan, skitsnyggt. Ska sova nu, imorgon väntar en ny dag. Ska fokusera på skolan, skita i allt annat. Fuck yes.


Ser ni på min näsa? Aj. Haha de flesta lägger upp bild på ett brutet ben så kommer jag med ett fjuttigt sår på näsan, men det svider!

Burn bitch, burn.

Vissa människor behöver en kram, runt halsen med ett rep. Ja, jag är arg.

Vissa går runt på stan med kniv, rätt vad det är så tar dem ett liv

Jag idag

Hej på er! Idag är det måndag, start på veckan! Den har startat bra, gjorde svenskaprov och det kändes bra. Är sjukt taggad för veckan, ska få mycket gjort den här veckan! Få det ni med mina läsare! Ska plugga nu, kärlek ♥


Jag passar på att inte passa in, det kanske passar din, men inte passar min

På bild: Rebecca Kling

(bilden är lite redigerad av mig, hihi)

Kolla in tjejens jeans! Så sjukt snyggt, blev så inspirerad! Hela hon är ju snygg också! Man ska ju helst kanske använda de på våren, regninga sommardagar och sensommaren? Men man kan ju ha leggins med något coolt mönster under så vips blir det skitsnyggt till vintern! Blir att handla in ett par jeans snart då! ;)


Mathangi "Maya" Arulpragasam (M.I.A)

Hello gorgeous! Sjukt snygg tjej. Älskar hennes stil, mönsterna och allt det färgglada! Älskar också att hon har olika färger på läpparna på andra bilden! Hon inspirerar mig lite när det gäller stilen, men hallå? Vart hittar man sådana där tröjor här i Sverige? Ingenstans!



Jag känner dina tårar svida mera än mina egna

Så! Städat klart, utsidan och insidan av rummet om ni förstår vad jag menar. Pluggat lite och ska fortsätta med det, kanske sista inlägget för dagen, får ni märka själva.


HAHAHAHA

Hahaha de sjunger ju "drop it low girl" de borde sjunga "drop it low boys" HAHAHAHA fan vad grymma, vem har sagt att bara tjejer ska skaka rumpa?;)


Ibland vill man skrika fuck allt och fuck alla

Det finns alltid lite ärlighet bakom ''Jag skojade bara'', lite nyfikenhet bakom ''Jag undrade bara'', lite kunskap bakom ''Jag vet inte'', lite känslor bakom ''Jag bryr mig inte'', och lite smärta bakom ''Det är lugnt''




One day you wake up and find that you're missing me

Bilder på tjejer med dreads från we♥it och google

Dreads! Så awesome. Korta dreads är så gulligt, gillar hennes på första bilden. Långa dreads är så snyggt, älskar hennes på fjärde bilden, hon var så jävla snygg. No homo. Det är så jävla snyggt med dreads, me like.

 


mm

HAHAHAHA skitsnygga bilder från gårdagen, blev en flumkväll på skype med Emely och Olivia

Tja bröder! Vaknade 10, har ätit frukost. Idag ska jag städa och plugga, inte världens roligaste. Får se om jag ska kolla på Ulrik Munther in tha köpcentrum, hehehehe.


HAHAHAHAHAHAHA


Haha.

0:09 ser man när han tar emot mitt brev, sen öppnar han det och visar bilden (man ser dock inte, men man hör ju allt jubel) sent tackar han för brevet och säger att han ska läsa det sen. BEVIS. Här ser ni hur grymt bra han var live, kanske lägger upp egna videos också, men de har inte lika bra ljud eftersom att jag alltid lyckas stå vid en högtalare, haha.


Det är bättre att vara sen med det sista, än att vara sist med det senaste.

Städat lite nu och ska dra mig till dansen, puss.


I see your true colours, that's why I love you.

God morgon! Vaknade klockan 10 och jag har ätit frukost. Ska börja städa rummet sen blir det dans! Efter det blir det plugg och ännu mer städning, den här helgen känner jag för att plugga, städa och bara ta det lungt. Hänt så mycket på den senaste tiden. En vecka sen man träffade Olle, åååh träffade han runt 13 första gången, miss him.

Haha bilden är tagen nyss homies, glad tjej!


Jag blandar inte i mig i nån annans problem det är nån annans svett och tårar, annans blod och ben.


Dagen började med skola, fick faktiskt mycket gjort. Runt 13 gick jag till vårdcentralen för att kolla om jag är pollenalergiker, det är jag. Haha fick ta av mig tröjan och sitta där i bh, tur att det var en tant som gjorde testet på mig. Runt 18 drog jag mot flygeln där jag träffade Jocke och Ludde, sen såg vi Timbuktu och det läste ni ju i detalj i förra inlägget om hur det var, grymt! Kom hem för en halvtimma sedan, ska få i mig lite mat sen ska jag sova. Tack Jocke och Ludde för en sjukt oförglömlig kväll!


Timbuktu (Jason) @Flygeln, Norrköping 25/11-11

Den här kvällen är en kväll man kommer att berätta för sina barnbarn. Underbart. Jag gav honom mitt brev, han öppnade det, höll upp bilden på mig och gjorde tummen upp, alla jublade, sedan sa han tack för brevet jag ska läsa det sedan och alla jublade och kollade på mig och massa främlingar typ tog i mina axlar och bara "omg" haha. Han var grym live, han vet vad han håller på med. Bandet var grymt. Det var mycket dans och musik, så det var mycket rörelse, blev ändå ganska bra bilder. 25/11-11, oförglömligt.


The best way to predict the future is to create it

Har nu gjort ett helt steg i engelska, som jag ska redovisa imorgon. Känner mig dutti. Det är liksom 10 uppgifter på steget och jag blev klar på en timma? Vadå jättebra hjärna? Nej, man ska inte skryta, det är fult. Nu ska jag sova, imorgon är det fredag, härligt!

Jag är sjukt sexig, jag vet. Speciellt min dubbelhaka, attraherande :P


We are the makers of music and the dreamers of dreams - Willy Wonka

Framtiden. Den tänker man mycket på nu inför gymnasiet. Men jag känner att det ska bli skönt att börja gymnasiet, att börja gå mot sin dröm, på riktigt. Just nu är jag riktigt nervös och rädd, rädd för att inte komma in på det gymnasite jag vill. Det är läskigt, nu gäller det, nu är det min tur, att söka. Sedan ska jag lämna alla vänner på den skolan jag går på nu, sorgligt. Men skönt med lite nya människor på gymnasiet, dock bor jag inte i en så stor stad direkt. Jag gillar nya människor, får aldrig nog av de. Jag är rädd och lite osäker, men det är så det ska vara, man ska aldrig vara för säker.

Tyckte att den här bilden passade in, lite stressigt ser det ut, så är det nu, stressigt.

 


Vad ser du i honom? Det du inte ser.

Kom hem för en timma sedan, ska plugga nu. Den här dagen har varit riktigt bra. Timbuktu imorgon, längtar!


Killen som behandlar sin flickvän som en prinsessa, är beviset på att han själv har blivit uppfostrad av en drottning.

Jag vet att min header är konstig fortfarande, men jag fixar det när jag har tid bröder. Idag har jag vart på öppet hus, i skolan och med Julia. En rolig dag. Ska sova nu, jag älskar livet. Kärlek

Bild från våren 2011, ser ut att beskriva livet enligt mig.


Kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän

Pluggmys på bilden. Ska sova nu, vet precis hur jag ska söka när jag ska söka gymnasium sen. Det är lite läskigt, snart är det dags liksom. Jag vet att min header är konstig men jag ska fixa den så fort som möjligt. Kärlek


We both know that goodbye means nothing at all.


Kiss me and say that you miss me

För någon sekund sedan knäppte jag den här bilden, bara så att ni vet. Kom hem runt 15. En vanlig skoldag. Haft träningsvärk i ryggen efter gårdagen så det var inte direkt skönt att simma på idrotten idag. Ska på öppethus sedan, först ska jag plugga. Pussar.

Vaknade, loggade in på datorn, han minns mig! Kärlek ♥


Jag kan simma, men jag drunknar i dina ögon.

världens finaste


How can I show my love so you will open your arms to me?

Nu ska jag dra mig mot skolan!


Tråkigt.

UTSEENDE
Jag är kortare än 150 cm. – Nej
Ibland tycker jag att jag är ful - hehe ja.
Jag blir lätt brun - ja.
Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.- är ganska nöjd med den här färgen jag har nu, men skulle kanske vilja ha mörkare, vet inte.
Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. – ja.
Jag har en/flera tatuering(-ar) - nej
Jag har haft/har tandställning. – nej
Jag har glasögon/linser. – nej, bara nördisar.
Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. – nej
En helt okänd person har sagt att jag är snygg. – ja
Jag har mer än två piercingar. – nej.
Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. - nej.
Jag har fräknar. - nej

SKAMLIGHETER
Jag har sagt ”lol” i en riktig konversation – haha ja.
Jag har pissat på mej av skratt. - ja...
Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. – hahahaha ja, fråga Emely.
Jag har gråtit av skratt.- ohja!
Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. - haha ja.
Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. – nej, hemma bara :D

HÄLSA
Jag föddes med en sjukdom. – nej
Jag har fått stygn på ett öppet sår. – nej
Jag har brutit ett ben i kroppen – never
Mina tonciller har tagits bort. – vad är det? Hihi.
Jag har suttit hos läkaren med en vän - min pappa är min bästis, så ja<3
Mina visdomständer har tagits bort. – Nej
Jag har genomgått en allvarlig operation. – nepp
Jag har haft vattkoppor.- ja
Jag har haft/har astma.- typ

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad. - nej, faktiskt inte. Även fast jag har sämsta lokalsinnet.
Jag har sett en fallande stjärna. – ja
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. – ja
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. – ja
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. – ja, älskar knappar!
Jag har sparkat en kille mellan benen.- oj, ja det har jag, men det var inte med flit direkt.
Jag har varit i ett casino.- nej
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.- nej, skulle vilja,f an vad grymt.
Jag har lekt sanning eller konsekvens.- ja
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. – nej
Jag har åkt skidor. – ja, jag äger!!!
Jag har fångat en snöflinga på min tunga.- ja, åååh vinter!!!
Jag har sett norrskenet.- nej
Jag har suttit på ett tak på natten. – nej, jag suger på att klättra, ahhaha.
Jag har åkt taxi. – ja, like daaaaaaah hollywoooood famous chey här klart man gör det liksom är rikast :PPPPP xD nej men ja det har jag :D
Jag har ätit sushi. - nej men ska testa!!!

DÖDEN
Jag är rädd för att dö.- ja.
Jag har sett någon dö.- nej.
Någon nära till mig har försökt begå självmord. – ja.
Någon nära till mig har begått självmord. – nej.

MATERIALISM
Jag äger en mp3 / ipod.- ja
Jag äger många dyra designerväskor. – nej, men några dyra väskor dock...
Jag äger något från h&m. - ja
Jag samlar på serietidningar. – nej
Jag äger något från benetton. – nej
Jag äger något jag köpt på tradera/e-bay. – nej

RANDOM
Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. – hahahaha aaa hade inte råd och köpa en, nej ffs.
Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. – sådär, men jag är väldigt öppen, tycker inte att det är något fel på det!
Jag dödar inte insekter.- aldrig,tycker så synd.
Jag svär ofta.- ja fifän, nej sådär.
Jag sjunger i duschen.- sometimes, av någon anledning så rappar jag mer haha.
Jag är en morgonperson. – ibland!
Jag är en sportfanatiker- nja
Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. - sometimes
Jag är bra på att baka.- laga mat brinner jag fööör, därför passar jag och emely som man och hustru, hon kan baka. Dock är jag gift med Fia!!!
Jag skrattar åt mina egna skämt. – haha ibland.
Jag äter snabbmat varje vecka. – nej, blä.
Jag är bra på matematik. – sådär, vg ;)
Jag tror på spöken - nej
Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. - haha kunde inte det förut, men nu kan jag, fått reda påa tt man ändå sväljer insekter på natten, haha.
Jag är väldigt kittlig. – ja...
Jag älskar mörk choklad. - om det är något gott i så är det naaam.
Jag biter på mina naglar. –  nej, blä.
Jag är bra på att minnas ansikten. – sådär
Jag är bra på att minnas namn. – ja, om jag koncentrerar mig när den presenterar sig hahahaha ibland kan jag ba stå där och le om människan är sjukt fin och inte ens höra vad den säger (a)
Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv. – nej.
Mina svar är ärliga. – ja
Dejtat en av dina bästa kompisar? – finns fan ingen dejting här och nej
Blivit arresterad? – jarå :P bad girl, nejdå.
Blivit kär vid första ögonkastet? – ja, en gång...
Fått ditt hjärta krossat? - ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? – neverrrr
Busringt till nån? klart somfan

I'm feeling good

Ibland önskar man att det skulle vara så som på bilden, drömma och fantisera, det får man. Med det här inlägget säger jag god natt! Statistiken höjs, det går bra nu kompis det går bra nu.


Isn't he lovely?

Bilden är printat från ett videoklipp och redigerat av mig

Jag kan inte sluta tänka på gårdagen. Den här killen betyder sjukt mycket för mig, han har fått mig må bra när jag känt mig som sämst, bara att få höra hans röst får en att må bra. Ja, jag är förälskad i Olle Ture Hammar.

 


I used to laugh it off, I used to look the other way

Jag och världen bästa Claudio

Sitter just nu och pluggar. Jag älskar livet just nu, Olle har verkligen gjort mig riktigt lycklig, mina vänner och min familj med, tack för att ni finns. Jag älskar er.


I wish you were here, here next to me. Been missing you so desperately.

Någon bild

Hej! Vaknade för en halvtimma sedan av att min katt snarka, haha. Han avbröt dock min fina dröm om Olle, damn vad jag saknar den snubben. Jag vill till Nyköping, han är ju där nu!!! Men tyvärr måste jag plugga och vara hemma, får träffa han i Stockholm någon gång. Onödig information, men jag bloggar under dagen.


<3

Dagen började med idolerna, sen blev det dans, sen idolerna igen, sen hiphophäng och dans. Underbart.

haha olle kör angrybirds


19/11-11 ♥

Jag stod i kö för att fotograferas med idolerna, ställde mig bredvid Olle såklart när vi fotograferades. När vi hade fotat klart så håller jag i mitt brev och räcker fram det till Olle och säger:

Jag: du måste läsa det här!
Olle *förvirrad och förvånad*: va?

J: det är ett brev från mig, till dig.

O *ler och sträcker ut armarna*: Nej!  Tack!

Där gav han mig världens längsta kram (någon vakt eller något sa att vi skulle rappa på, haha), vi gungade fram och tillbaks och jag ville verkligen inte släppa taget.

O *skrattar*: ha det så bra, adda mig på facebook.

Det hade jag redan gjort. Sprang därifrån och tårarna rann, det var glädjetårar.

Kom tillbaks efter en timma och tittade på när han tävlade, han vann, säger ju att han är bäst. Han kom fram och snackade med oss, fotade och så kramade han mig ännu en gång!!! Haha han prövade både Julias och mina glasögon, så kul.

Klockan närmade sig fyra och vi gick mot resecentrum, där väntade vi en timma i kylan. De sista minuterna av den timman satt jag inomhus och när jag kommer ut så står Emely och viftar, springer fram till Emely och ser en stor bil, dörren till bilen öppnas och där sitter André. Jag står vid André och Olivia vid Olle, haha så kul eftersom att Olle är min favorit och André Olivias, vi bytte sedan. Jag stod och snackade med Olle ganska länge, lyssnade på Amy Whinehouse (i hans hörlurar med sjukt bra ljud) och vi snackade om en massor, han sa att jag var gullig och att min hatt var fin, att han kommer att minnas mig och han lovar att skicka ett brev tillbaks, han sjöng för mig också, sen sa vi hej då.

Lycklig, det är det jag är. Jag älskar Olle Hammar ♥





Jag ser helt jävla tard ut, men så är det när man är helt jävla cp-lycklig. Man kan gärna fokusera på finaste Olle istället ♥




När solen går upp betyder det mörker för någon annan


Var inte rädd för vad du lämnar, jag vet att du är stark så du klarar vad som väntar

God kväll! Skoldagen idag var helt OK. Gymmade idag själv, körde 1,5 timma sen simmade jag 15 minuter utan att stanna, känns bra! När jag kom hem gjorde jag chocochino som ni ser på bilderna ovan, namnamnam! Ska sova snart, kommer säkert sova jätteskönt! ;)


That's alright because I like the way it hurts

Jadu, bilden är charmig. Har pluggat matte, så jag känner att bilden passar in. Ska bara gå igenom lite grejer som jag inte förstod, sen ska jag testa lite smink och kläder för imorgon, städa osv. Det här blir nog det sista inlägget!


Du är bäst nu men du var bättre förr

Idag besökte vi flygvapenmuseet i Linköping med skolan, ovan ser ni lite bilder från museet. Det var sjukt intressant och läskigt. Vi fick lite information och en uppgift av en guide, sen fick vi gå runt och kolla i museet. Man kunde t.ex. gå in i "hus" från 50-80 tal, sjukt coolt! Det kändes som om man var i ett riktigt hus, haha främmande. Tycker faktiskt att ni ska besöka det här museet, riktigt intressant!


jag vet inte vad jag ska skriva här

8 dagar kvar


Om man trampar snett blir det en lång väg ner

Lång cardigan: gammal/Linne: h&m/Kängor: DinSko/Väska:Bosnien/Shorts: sytt själv


Party rock was in that house that night

Bilder från fredagen, man är ju jätteseriös...


Turn me up when you feel low

Jag har bara tagit den här bidlen idag, lockarna är helt naturliga, helt OK. Jag har pluggat och dansat, jag är jättetrött. Ska nog sova snart, kanske inte så rolig uppdatering idag! Men puss ändå.


TIPS!!!

Jag tycker att ni alla ska checka in Rasmus covers, sitter inne på datorn och lyssnar på de, skitmysigt (haha skitmysigt låter kul). Men klicka häääääääär <--- det där kan ni väll än då inte missa?!?!!? För att komma till hans kanal!!! :D

Haha printade en bild från en av hans videos, bröder och systrar, klicka på bilden annars om ni missade vart ni kunde klicka däruppe!!! :D


Keep the record on playing no matter what they say

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att den ska börja, är riktigt peppad, ska verkligen jobba hårt idag och bli klar med en massor. Jag ska hålla i en danslektion idag och så har vi simning i skolan, uuuuh undrar hur det ska gå ;)


Nej en god vän går först, dom finns vid din sida när sommar blir höst.

Nu har jag pluggat klart, det har gått bra, då är det kul. Ska sova nu!


Att jag alltid ska se så dryg ut på bilder...


Sarajevo, huvudstaden i Bosnien och Hercegovina

© copyright


Jag minns inte när jag vaknade senast utan den klumpen i magen

Kom hem från gymmet för en halvtimma sedan, ska plugga sönder nu!

Bild från dagen


Är det du som är galen eller världen som är sjuk?

Tröja: Monki / Shorts: sytt själv


Hej homies! Idag har det vart en skön måndag, jobbat på bra i skolan, hade slöjd, hihi. Kom hem runt 16, gjorde varm choklad i vår nya maskin, nam! Nu ska jag plugga, sen ska jag iväg och gymma, sen blir det att plugga igen. Haha kul liv, men så är det när man går i skolan. Skriver under kvällen!


Stari most (gamla bron) @ Mostar, Bosnien och Hercegovina

© copyright

En läsare bad mig att lägga upp bilder från Bosnien, så kommer göra det lite smått varje dag. Börjar med de här bilderna!

 


I wanna scream so loud for you, cause I'm so proud of you.

Jag älskar dig pappa. Du har vart med om mycket och du är så himla stark, du har inspirerat mig och du är en av mina största förebilder. Du är så knasig och söt, med dig kan jag prata med allt om. Du har gjort så att jag har blivit glad när jag har känst mig riktigt nere. Du finns i alla stunder, du är en underbar pappa, jag älskar dig.


Hihi


Ny videoblogg, haha kanske inte sådär jätterolig som alla tycker att mina videobloggar brukar vara...


I'm only human

Listor för vad killar ska göra mot tjejer. Texter som är typ "emot" killar, som t.ex.
"en kille ska torka en tjejs tårar inte skapa de"

"säg till tjejen att hon är vacker när hon inte har fixat sig"

Och så vidare, finns en massa texter, till och med en lista på vad en kille ska göra mot en tjej. Men hallå? Ska inte vi tjejer också göra något mot de, liksom, torka deras tårar när de är ledsna, ta ut de på resturang eller något. Är det bara tjejerna som ska känna sig speciella hela tiden? Men det låter så konstigt att säga att tjejen ska bjuda killen, varför? Att tjejen ska fria, det låter också konstigt. Varför?

En till sak, att alla tjejer skriver att killar är sjukt fittiga osv. Men vafan, vi tjejer ljuger som fan och är också fittitga. Alla är det, någon gång. Tjejer bråkar t.o.m mer än killar.
Människor alltså.

Baby I just wanna dance, cause I don't really care

Jag går hem efter en fest med en kompis, några killar bakom oss snackar och en av de säger "fan såg du hur många killar hon dansade med, vilke hora". Jaha? Vadå? Får man inte dansa med flera, snälla någon mind your buisness (hahaha tänker på fresh prince of Bel Air http://www.youtube.com/watch?v=bBVBUt4DOQQ ). Så fort en kille dansar med flera tjejer, då är den cool, player, haffare osv. Men när en tjej gör det, då är hon en hora. Killar är bögar om de visar känslor eller har en rosa tröja på sig. Irriterande.

Bild från we♥it


If ya want to let him go, ladies don't worry cause they got plenty mo'

En sak jag har funderat på, läs om ni orkar:
Att kvinnan i huset ska laga mat, medans mannen sitter och kollar på tv. Sjukt irriterande, varför ska vi just vara där? Varför kan männen inte laga mat. Varför uppfostrar man sin dotter till att kunna laga mat, städa och ta hand om barnen. Varför ska vi vara hemmafruar? Varför kan inte männen vara hemma och sköta allt det där? Ellelr båda?Varför ska så många män trycka ner kvinnor så mycket? Det blev många varför, men det är ju det jag undrar. Om jag skaffar barn, ska jag fan låta mina söner laga lite mat med, inte bara mina döttrar (haha vem vet hur många barn jag får, joke) Det som fick mig att tänka på det här var när jag såg "mitt stora feta syrianska bröllop" och en av kvinnorna sa "det är kvinnan som ska laga maten, eftersom att männen jobbar" så ser man mannen i huset, han spelar tv-spel. Fy.

Eller?! Varför finns det så många kockar i världen btw?;)


Please don't stop the music

400:- @Monki

iPod nano, runt 1500 på elgiganten!

+ En mick till datorn

Det har jag köpt de senaste dagarna! ;)


You can be my it boy

Då är jag klar för att gå på gymnasiemässan, sen blir det dans! Skriver under dagen.


Let me play it loud


Tävlar om en iPhone 4 på facebook

Det enda man behöver är att:
- gilla deras sida på facebook
- dela bilden
- kommentera
(- om man har blogg, blogga om den. Då tävlar man också om en iPad 2!)

Det här tävlar jag om, var med ni med! Klicka häääär så kommer ni till tävlingen!


I wish that I could have this moment for life, cause in this moment I just feel so alive.

 

299:-

199:-

299:-

 

Allt är från Carlings. Lite saker som jag vill ha, fast shortsen kanske inte är så nödvändiga, men sjukt snygga! Plus vill jag ha en blus också, men den fanns inte på hemsidan. Fina grejer, ska handla in dom snart tror jag! :)


Love is in the air

Det är du som gör mig lycklig. Det är du som får mig att känna mig speciell. L♥

Friends are the most important ingredient in this recpie life

Jag älskar dig ♥


Så mycket bättre när vi är tillsammans

Chrizz gillar att sitta på golvet

Hahahaha omg jag dog, Claudio så rolig

nomnomnom


Hej! Skola vet ni, suger på att uppdatera då. Men jag har haft en bra skoldag, mycket skratt. Runt 19 drog jag mot hh för att träffa Claudio. Jag, Claudio och Francesca hämtade pengar för ersättningen av Rihanna-konserten. Drog mot hh igen och hade lite kul, hahaha Cladde bästa killkompisen man kan ha fan, så rolig. Nu webbar jag med världens underbaraste, sen ska jag sova!


I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller.


Hej, jag är kär. På bilden ser ni Bosnien. Hej då!


opiugytgvh

Blivit lite smått kär i Chris Brown ♥

 



It's never a right time to say goodbye

 

Inget smink idag! ;)


Hey ya

En rolig grej jag och Emely märkte var att alla som har åkt ur i idol har åkt på rad hittills, som ni ser på bilden (förutom Amanda P då). Haha lite kul.


Jag vill inte klandra dig jag bara saknar den gamla dig

Jeans: Carlings / Skjorta: brorsans


Körde på lite annorlunda smink som ni ser på bilden ovan! Idag var det en rolig skoldag med Julia, efter skolan hälsade vi på Emely som är sjuk. Kom hem runt 17 och där väntade jasminris, lax, spenat och morötter, namnamnam! Nu ska jag sätta mig och plugga matte med mamma, bloggar efter det.


När du och jag står tysta, ja då smyger han fram

Då är jag klar för en skolvecka, ska gå, bokstavligt gå till skolan. Tar kanske 20 min för mig? 4 km! ;) Mår bra, har sovit ut även fast jag egentligen har inte sovit tillräckligt mycket. Iaf, på med öronmuffarna så drar jag.


Jag bryr mig inte om vad du tror så länge vi kan sitta ner och resonera.

Sista inlägget för dagen, en sjukt slapp och skön söndag. Söndagar är dagen då man bara vill vara hemma, tänka, ta det lungt, ta hand om sig själv och plugga, man behöver en sådan dag i veckan, alla vill ju vara ensamma ibland. Statisitken höjs och det känns bra, god natt! ♥


We are the ones who make a brighter day so let's start giving

Såg på nyheterna förut, den nyheten som berörde mig mest var om Finland, att några föräldrar knappt har råd att försörja sina barn, även fast de jobbar. Att de inte kan åka på semester (inte ens kryssning till Sverige) en gång om året. Det är hemskt, fattigdom. Det är också hemskt att människor fejkar fattigdom. Det är hemskt att människor är så själviska. Jag vill så gärna förändra världen. Michael Jackson är en person som har inspirerat mig när det gäller världen.

 

 


Olle Hammar ♥

Vilken underbar människa han verkar vara. Så positiv och glad, började gråta själv när jag såg de här videoklippen. Jag vill så gärna träffa den här snubben, Olle Hammar. Enligt mina vänner är jag också glad och positiv, skulle inte vi vara ett fint par?! Haha nej då, men han är så fin! ♥


You might think you've peeped the scene, you haven't, the real one is far to mean, the watered down one,the one you know, was made up centuries ago.

Är duktig och pluggar! Det är faktiskt kul! :)


Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma.

Bild från igår, innan Kaptenen


Vaknade runt halv ett och jag har ätit och bara tagit det lungt. Idag blir det nog en hemmadag och ta hand lite om mig själv! Skriver under dagen, som vanligt!


Alla vill till toppen och vill gör karriär

En bild från idag


Kollar på klockan och säger "jäääävlar", haha oj vad jag har suttit uppe länge. Men gud vad jag är glad, har haft en så underbar kväll! Har i alla fall pratat med härligt folk på facebook och städat. Ska nu sova, haha får se om vi hörs imorgon, kommer säkert sova bort hela dagen. Kärlek


Videoklipp: Kapten Röd 5/11

Vid 3:13 så tar han i min hand, eller vad man ska säga, skakar min hand? Haha.

1 miljon nollor


Vi tar inga order från de

Kapten röd, trummaren i Ribbit boom band, jag och Julia!


Kapten röd, kärlek till honom. Han har så fina texter, är en bra människa och gör så bra musik. Mot kvällen blev det alltså att se Kapten Röd live, grymt! Fick också en kram och så snackade vi lite, fick säga allt vad jag tyckte om honom och han blev jätteglad, han sa "vände mig om och såg er på scenen, ni såg ut att ha det bra" och en massor mer, älskar denna människa, han verkar så god! Underbar kväll.

Fotoalbum: Kapten Röd 5/11

 

© copyright

 


Some people don't have a home

Har precis gymmat med Emely och vi ska plugga nu, sen blir det Kapten röd! PUss puss!

Ja, jag ler. Men du är inte anledningen längre.

Bilder från kvällen


Underbar musik, underbara människor, underbar kväll. Den spenderades med Ajla, Maribel, Rikard, Claudio, Franscesca m.m! Tack för den här underbaras kvällen, det piper i mina öron nu, haha, god natt!

Sorry for partyrocking

Gör mig redo för kvällen, känns som om det kommer att bli en rolig kväll!


What goes around comes back around.

Sov hos Arjana inatt, hahahaha vi hade roligt. När jag skulle väcka henne fick hon största rycket, hahahahaha. Idag blir det fest, träffa lite folk idag innan festen också. Men puss, vi hörs!

 


Love is all we need

Det är otroligt hur man en dag kan älska en person, sen dagen efter hatar man den.

Everybody knows how to work my body

HAHA, jag har kul.


Stockholm 2/11


Bilder från dagen, berättar om dagen i en videoblogg imorgon.



Cheers to the freaking weekend

Ska dra mig mot Arjana nu, sedan åker vi mot Stockholm och Rihanna!!!


Yesterday, all my troubles seemed so far away

Håret har torkat, lagt i hårmousse och silkesdroppar eftersom att det är fuktigt 3 timmar efter att det har torkar för er som inte visste det. Ska nu sova, imorgon väntar Stockholm och Rihanna. Night ♥


I'm gonna make a change, for once in my life.

Saknar dig Michael, du lever kvar i musiken.


I got time while he got freedom

Blandat


Har badat och målat naglarna, dricker te och väntar på att håret ska torka. Sedan ska jag välja kläder till imorgon och sova!


Where are you now, when I need you the most?

Tänkte tipsa om den här produkten! En jättebra deo som verkligen fungerar, man känner aldrig lukten av svett när man använder den, haha. Det är inte en roll-on utan det är en stick eller vad man ska säga, ser ut som en kräm och är inte lika blöt som en roll-on-deo. 5/5 säger jag bara! Kostar runt 40:-


Talking to the moon

Hej på er! Usel uppdateringen idag, inte haft en dator. Jag och Julia vaknade hos mig runt 10, kollade på Fresh Prince of Bel Air och åt frukost, thats dooope maan. Begav oss runt 14 in till stan och träffade Sabina, alltid kul! Senare gick jag och Sabina hem till mig och hade det roligt. Har inte gjort något speciellt, ska förbereda mig inför morgondagen, jag ska se Rihanna i Stockholm!!! Överlycklig. Konserten i Malmö ställdes ju in, tur att inte de i Stockholm ställdes in! Ska ta hand lite om mig själv nu, haha. Uppdaterar som fan nu på kvällen! ;)


RSS 2.0