It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along


Då är jag klar för kvällen och ska dra mig mot Vasaparken där jag ska grilla med många vänner! Ska fota och filma massor så jag kommer tillbaks med ett videoklipp och många bilder.


He was always there to help her but she always belonged to someone else


Starships

Har städat, vilket betyder att det är dags för ett bad för min del!

Hakuna matata





Vaknade för en timma sedan och har nu ätit frukost. Nu ska jag städa rummet och förbereda mig inför eftermiddagen/kvällen.

28/9-2012


Mamma sa lek aldrig med grannens barn grannens barn mamma sa alltid alltid samma sak

Kom hem från Shima för en stund sedan och vi har haft en trevlig eftermiddag/kväll, vi har snackat om allt från himmer och jord medans hon har virkat mina dreads. Förövrigt är det dansens dag idag och jag har såklart dansat (i en flashmob till och med) och så har jag kollat på dans. En fin söndag helt enkelt!


Turn up the music

Idag har jag varit hos Shima och virkat mina dreads och det gjorde jag igår kväll med. Resultatet får ni se när de är klara. Nu befinner jag mig hos Emely och vi ska umgås med Clara och Olivia!

Du var känslosam och jag var känslosam

Jag befinner mig just nu hemma hos min vän Emely och jag väntar på att ett par bilder ska överföras klart, berättar mer inom kort.

Lalalalala

Dagen har spenderats i skolan och senare hemma hos Nicole och i dansstudion. Det har varit en riktigt bra dag trots att jag har haft lite ont i ryggen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig. Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen och jag kan inte säga att uppdateringen kommer att bli bättre imorgon för jag ska fixa mina dreads. Men vi får se helt enkelt.



Winners never quit, quiters never win.

Nu ska jag bege mig mot skolan, har mycket saker att göra så kameran hänger inte med. Känner mig lite småförskyld, usch! Hörs när jag kommer hem.


Du gör min dag

Inte världens finaste bild, men just nu ägnar jag mig åt mina studier.


Du har orden som tömmer mig, du har makten att bränna mig.



Du som är mitt egna kött och blod vill inte ens stötta mig, jag vill bara göra det jag älskar och jag vill att du ska tycka om det. Det enda jag vill är att du ska förstå.

Känns som ivern och ses har gjort mig vansinnig






Kom tillbaks från skolan för 40 minuter sedan och jag ska nu ägna mig åt mina studier. Skoldagen har varit helt okej, mitt humör har gått i en berg-och dalbana. Skriver senare!

If I wrote a book about where we stand, the title of my book would be "Life with Superman"


Tid är väll inte allt vi har?


Våra brister gör oss till människor

Kom hem från skolan för ett riktigt bra tag sedan och jag har laddat hem låtar, dansat och tagit det lungt. Nu ska jag ta tag i skolarbetet! Bilder från dagen kommer ikväll!

Hälsa på Klas så länge!


Grattis Alida!


Don't play the game if you don't know the rules

Nu ska jag till skolan och jag har bestämt för att vara riktigt duktig! Vi hörs när jag kommer hem!

 


Känns som känslor och panik har tagit över i mitt liv

Tänkte bara kika in och säga god natt! jag ska fortsätta blogga som jag gjort nu för nu har jag hittat inspiration plus händer det lite mer roligare grejer i mitt liv nu. Jag hoppas att ni har haft en fin söndag. God natt!


Every body is beautiful

Nu tänkte jag ta upp det här med att alla är så himla insatta i hur kroppar ska se ut. Det är så här att vi alla är olika och vi är födda med olika kroppstyper, vilket jag själv tycker är riktigt fint! Tänk vad tråkigt om alla skulle se likadana ut! Gå inte runt och banta ner dig, njut av det goda i livet! Men kom ihåg att man inte ska ha för mycket av det goda! Så jag tycker att just du ska vara nöjd över din kropp för du är fin som du är.


21/4-2012

Den här dagen spenderades först hemma sedan begav jag mig mot Skandia Teatern för att kolla på några vänner som tävlade i finalen i Danskarusellen. Det var riktigt kul att kolla på dans, jag älskar det verkligen! Sedan gick jag till Olivia och hade en fin kväll med fina vänner.


Jag lovar att vara stark

Nu är jag klar med städningen och shit vad trött man blir! Tänk när man ska bo själv! Nu ska jag göra iordning lite i rummet och sedan ta ett bad.


I wanna dance with somebody who loves me

Det var tydligen dans idag så jag begav mig till dansstudion och lärde mig en koreografi, det var härligt. Nu ska jag städa och bada! Härligt!



You don't love me

Hej på er! Jag kom hem för drygt en timma sedan och det enda jag har gjort är att jag har målat naglarna. Nu ska jag ägna mig åt mina studier.


Kom ihåg att du är unik, precis som alla andra.

Kom hem för ett bra tag sedan. Jag har haft en jätterolig och mysig kväll med Johan och Sawitri, vi såg en rolig komedi som jag inte minns namnet på och åt lite gott till den. Nu ska jag fixa naglarna sedan ska jag sova!


You came to me when I least expected it

En riktigt regnig fredagskväll ska spenderas med Nicoles familj, utan Nicole, lite komiskt, haha. Trevlig helg!


Volim te mama


The truth is hiding in your eyes

 


She wants to go to the seaside


Välkommen till mitt liv


Jag befinner mig just nu hos min fina Nicole och vi har umgåtts med Alida och Olivia. Senare ska jag hem och ta tag i mina studier!

Nu blir jag säkert kär i dig, precis som man kunde vänta sig.

Kom hem för ett bra tag sedan, hade en fin joggingrunda och umgicks med min fina vän Dorian. Sedan har jag pluggat och nu ska jag sova!


Det är mörkt och kallt är hos mig men du har sådant som gör det ljusare

Mitt ansikte ville inte fastna så bra på bild idag, hehe. Det har varit en bra skoldag, hemkunskapen var riktigt rolig eftersom att det är ett av mina favoritämnen i skolan. Nu ska jag ut och jobba i skogen, jag vill att det ska regna, det är härligt att springa i regn.


Dance until you loose control

Måndag betyder skola och dans, en bra dag.


I need somebody, not just anybody.

Idag har jag umgåtts med fina vänner i KFUM-hallen och Vasaparken, det var roligt.

Igår köade jag till Maskinen och såg de live på kvällen, det var grymt! Jag tog några kassa bilder med mobilkameran som kommer upp med tiden, Emely har filmat också!

Det jag har skrivit ovan är anledningarna till att jag inte har uppdaterat, jag har inte haft tillgång till en dator!


You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one.


Nu blir jag säkert kär i dig, pinsamt jävla kär i dig.

Jag, Mattias från Den svenska björnstammen och Emely


Igår såg jag DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN på en scen i Linköping, det var underbar musik, underbart ljus och ett underbart tryck i publiken. Efter konserten fick vi en kram från Åke och Mattias och så pratade vi lite med dem också, en riktigt lyckad kväll.


Yeah buddie

Idag har jag åkt longboard med Frida och Julia, sedan har jag umgåtts med Robin, Ramus och Julia. Nu ska jag baka chokladbollar och ta ett varmt bad!


Claudio Gonzalez

Jag tycker att ni ska kika in min väns blogg! Han bloggar om sin vardag, kläder m.m! Klicka på bilden nedan för att komma till hans blogg!


Bababa

God morgon på er! Dagens planer är att kolla på Oskars parkourträningen och kanske lära sig stå på huvudet. Sedan ska jag kanske åka longboard med Oscar eftersom att det är jättefint väder, det är mycket kanske i mina meningar, men vi lär märka vad som händer.


You've been acting awful tough lately, smoking a lot of cigarettes lately

God natt!

En låt som påminner mig om fina minnen, grym är den också.


Ge mig:

Om man ändå vore arton år gammal eller hade snällare föräldrar.


True words


Be yourself, because an originality is worth more than a copy.

I'm not a robot







Jag saknar det som inte finns och sprider ut mig själv i vinden

Jag och Emely bestämde oss för att ta spårvagnen in till staden. Där fotade vi och skojade runt som vanligt, senare mot kvällen träffade vi Clara och fortsatte att göra samma sak. Jag kom hem för drygt en timma sedan och ska nog lägga mig snart, men först ska jag lägga upp ett par bilder som tog på mig!

Jag har inget mer än mina tankar




Jag har lovat och glömt, förlåtit och fördömt

I fullmånens sken har jag glidit hem på min longboard, att bara glida och känna vinden mot ansiktet är helt underbart, lite rädlsa på det också eftersom att jag åkte hem ganska sent. Underbart ändå.


 


Hon är flickan i reklamen som har tagit stjärnexamen


Som ni ser på bilderna ovan har jag lagat mat och städat, nu kom Emely precis och vi ska väll hitta på något roligt!

Inspiracija


If I should stay I would only be in your way

Idag vaknade jag klockan elva och jag har latat mig tills nu, vilket inte är bra. Nu ska jag rensa lite på rummet, jag passar på eftersom att de flesta av mina vänner firar påsk!

Bild från igår


Det här köpte jag igår:


Sverige

Jag bor i ett underligt land, eller kanske ett underligt klimat. Vet ni varför? Jo, för att det snöar den sjätte april och det ska kallas vår!


Love was when I loved you



Nu har jag äntligen sett Titanic och den var faktiskt bra,  några tårar föll ner - på grund av skratt och sorg. Leonardo Dicaprio är riktigt snygg också! Nu ska jag krypa in i min pyjamas och sova.

Shine on

Idag har jag umgåtts med min vackra mamma och hon köpte en fin tröja till mig som jag tänker visa senare. Nu måste jag ta på mig jumpsuiten så att jag hinner möta Emely vid filmstaden.


Share my life, take me for what I am

De dagarna jag har missat att blogga har jag umgåtts med Oskar, med vänner, med familj, dansat, handlat in nya saker, fått sena födelsedagspresenter och varit i skolan. Ovan ser ni ett par bilder på detta!


I know that when you look at me, there's so much that you just don't see

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, har verkligen inte haft någon inspiration för bloggningen, men den har kommit tillbaks! Nu ska jag ta tag i bloggningen och jag blev så ledsen när jag såg att folk fortfarande kikar in här. Nu håller jag på att överför bilder som jag kan dela med mig av.

Kvällens planer:

Jag har aldrig sett denna film vilket de flesta brukar bli chockade över eftersom att det är en klassiker, jag ska väll vara "en i mängden" och se denna film ikväll med Emely. Det ser jag fram emot!


RSS 2.0