You make me smile with my heartWe're living in a house that we can't wait to set a flameDenna fredag spenderades först hemma hos mig med Olivia. Senare begav jag mig mot centralbadet där man träffade Emely och brände kalorier och byggde lite muskler. Mot kvällen gick vi på bio och den var riktigt bra, komisk och sorglig samtidigt. Nu sitter vi hemma hos mig och lyssnar på musik, trevlig helg! ♥

You make me happy, whether you know it or not.


It looks to me I got history, play it on repeat over and over again.


Dance til' you drop

Under tisdagen och onsdagen gjorde jag något jag älskar att göra, nämligen att dansa. Vi dansade i 24 timmar och det fanns mycket dansglädje, smärta och svett under de timmarna. Underbart.

You make me fall in love

Bilden har Emely tagit

Min dator vill tyvärr inte sammarbeta med mig så jag kan inte lägga upp egna bilder. Jag har så mycket som jag vill skriva men det blir så tråkigt utan bilder. Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, jag har inte haft tillgång till en dator.

I wish I was special but I'm a creep

Denna soliga fredag spenderades i skolan. Efter skoldagen städade jag mitt hem till ljudet av UB40 och KORN. Nu ska jag ta spårvagnen till staden och träffa Julia, Emely och Olivia. Vi skall kolla på en film och ha det trevligt. Trevlig helg på er!


If I had the whole world I would give it away

Kom hem från min danslektion för en stund sedan och jag har nu fått i mig lite mat. Ska nu ta och vila, imorgon är det fredag och det ska bli härligt med helg och sportlov.
Bild från i måndags, kan tyvärr inte redigera

As the river flows, gently to the sea, darling so we go


Har nu tagit tag i en grej: städat mitt rum! Ska nu krya på mig lite.

Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

Som de flesta har förstått så har jag haft en bloggpaus och varför jag har haft det är för att jag har varit i ett hata-livet-stund i en period som alla har, oavsett ålder.

Nu börjar jag ta tag i saker som jag har missat (skolan, dansen, musik, familj och vänner). Jag tar ett steg i taget och det känns bra. Som Jason (Timbuktu) sjunger "kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän".

Med det här inlägget vill jag säga att man får vara egoistisk någon gång i livet och ha sina stunder och man får känna sig liten och rädd. Men man måste också komma ur det skalet någon gång (då man känner sig så svag), för annars blir de små problemen stora till slut och man måste vara stark.

Var ledsna mina fina, det får alla vara. Men inte alltför ledsna. Le, även fast det gör ont, du klarar det.


Som man oftast brukar säga "efter regn kommer solsken"

Snubben trodde han var cool för han hade en pistol

Jag vill meddela er att jag är tillbaka. Klipper på en videoblogg som kommer upp närsom och svaren från frågestunden ska också komma, ska ta igen de dagar jag har missat förstår ni! Ni kan ju sätta på den här låten om ni gillar stämningsmusik:


BLOGGPAUS

Förlåt, jag kommer tillbaks, oroa er inte.

RSS 2.0