Don't bring flowers after I'm dead

Igår fikade jag med Julia, sedan så var det träning och audition till Vibe. Det gick bra, får svar i veckan så vi får hoppas på det bästa!
 
 
 
Två bilder från ett cityjam!
 

Vi var trubbel i paradiset men allt var så jävla underbart ändå

 
Maten blev riktigt god. Efter det så jobbade jag på min koeografi och nu kollar jag på film.

Gotye

Med Gotye i högtalarna så ska jag nu laga kycklingröra med bakad potatis!
 

She's lovely

Igår åkte jag, Emely, Clara, Jacob, Julia och Olivia ut till Emelys land. Där bjöds det på tacos och godis, vi kollade på film, badade och hade det riktigt roligt.
 
Bild från Olivia

Smells like funk

Just nu lyssnar jag på gamla Black Eyed Peas och städar rummet.

Dina ögon är klara och din röst är spröd

 

Självsäkerheten blir till stora orosmoln

Dagen började med en fika och en rundtur på stan med Ylva. Sedan hämtade mamma mig och vi hälsade på pappa. Kom hem för en timma sedan och har bara tagit det lungt, ska väll göra något vettigt nu.
 
 
 

Jag ser vad jag gör när jag är i din famn

I lördags så umgicks jag med Marcus, Sevag och Oskar. Lyssnade på när de repade och bara tog det lungt, hade saknat mina grabbar ju! Senare vid 17.30 så åt jag på Taco Bar med Emely, Olivia och Julia och efter det gick vi till Vasaparken för att kolla på dans och lyssna på musik.

Bild från Emely

I need you like a heart needs a beat

I fredags kom jag och Emely hem från en lång bussresa, när vi kom fram stod Julia, Olivia och Annelie där. Vi åkte hem till Emely och pratade om Bosnien, Kroatien och Peace and Love-festivalen som Olivia hade varit på.
 

Att det är svårt och hitta hit, men det är så enkelt att tappa bort sig

Igår träffade jag saknade vänner och vi hängde i Folkparken och i Burger King! Tog lite bilder från Emelys iPhone!
 
 
 
 

Underbara vänner

Jag lovar att vara stark


Living young, wild and free

Befinner mig just nu i Makarska, Kroatien. Vi har internet på hotellet. Här har det spårat ur, säger som Emely: har aldrig varit såhär galen, har aldrig mått så bra. Imorgon åker vi härifrån, sen har vi en dag kvar i Bosnien och så åker vi hem på torsdag. Jag kommer sakna personerna vi har lärt känna där, miljön och värmen - samma sak här med. Hoppas ni har det fint!
 
 

They say she's in the class a team stuck in her daydream

Befinner mig just nu i Mostar, Bosnien och Hercegovina med Emely pa ett internetcafe. Hittills har vi badat pa ett badhus, under ett vatenfall och i en flod. Solen skiner varje dag och det ar 38 grader varmt sa man har fatt sig en liten branna. Jag har det underbart fint och det hoppas jag att ni med har! Det kommer att laggas upp mycket bilder och filmer efter den har fina resan.
 
 

RSS 2.0