Jag lever

Jag vill bara meddela att imorgon ska jag lämna in min kamera för att den måste lagas, så länge kan ni kolla min instagram och tumblr.

Instagram: ruvejdah
Tumblr: http://www.vejda.tumblr.com

Puss & Kram

http://www.videofy.me/v/603941

Först måste jag prata med en vän, för jag har lovat att alltid finnas där, sedan ska jag sova.


Misse


Poss

Kom hem från ett kort gympass förut. Sedan har jag suttit och klippt och klistrat, nu ska jag sova.
 

Ingen känner dig som jag känner dig

 
 
 
Kom hem från Calle runt 17 och har ätit mat och tagit bilderna ovan. Nu ska jag iväg och gymma!

Put a bullet trough my head

Första skoldagen på en ny skola är nu avklarad, det har varit jättekul. Nu befinner jag mig hemma hos Calle och jag lyssnar på när han spelar gitarr, hihi.
 

You can stay with me forever or you could stay with me for now

Nu har jag målat naglarna och nu ska jag sova, imorgon börjar jag gymnasiet! Jag är glad.

Why am I dying to live, if I'm just living to die?

 
Nu är jag klar, blev jättenöjd med hårfärgen, innan var jag bara nöjd. Nu ska jag måla naglarna!

Jag går i dagar i tröjan du hatar

Idag sov jag tills klockan blev 12:30, sista gången man kan göra det på det här sommarlovet. Jag kände mig jättesliten efter gårdagen, för då kom jag hem 04:00. Sedan tog jag spårvagnen med Cassandra in till stan för att dansa, men det blev inte dans, utan vi fick lära oss en massor av bra grejer istället - nämligen kostlära! Marcus berättade en massor av bra grejer och vi gav varandra tips och så.
 
Snodde bild från Josefines facebook

När alla säger nej ska jag säga ja

Sitter och väntar tills klockan ska bli 00:10 så jag kan tvätta ur hårfärgen, hoppas på ett bättre resultat den här gången så att jag blir ännu mer nöjd. Medans jag väntar så klipper jag och klistar, sedan så pratar jag med Emely om hösten, det ska bli mysigt med lite höst nu, får en massa fina idéer!

När världen faller ner blir det du och jag

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, jag har kommit hem mitt på natten och jag har inte suttit framför datorn, kul att ni kikar in ändå. Nu städar jag mitt rum, ska färga håret och ta hand om mig själv snart också!
 
Halvful bild, men den får funka!
 

I wanna be drunk when I wake up

Emely kom hit och vi har fixat oss. Nu ska vi in till stan!
 
 

Kill youI'm sorry Ms. Jackson


15/8

 
 
 
Kul att både jag och Felix hade röda och svarta kläder på oss igår!
 
 
 

Jag dör för Sverige men jag vill utvandra

Känner mig ball i min duschmösa och ska hoppa in i duschen nu.

You make me wanna say UIGKWGIORGKNGOA

Min dator är dum, jag som vill dela med mig av fina bilder. Får bli imorgon istället för jag ger upp. Idag (rättare sagt igår) så var det första dagen på Augustifestivalen, jag umgicks med fina vänner och hade roligt, men roligare ska det bli. Jag har färgat håret, det skulle bli mörkbrunt fast det blev svart i dreadsen och brunrött i luggen, vart nöjd ändå, haha YOLO liksom (skämt). Nu ska jag sova.
 
Dålig mobilkamerabild, ska ta en bättre bild på håret imorgon
 
 

American Dad

Det blev utebio den här kvällen, sista för den här sommaren. Blev jätteflum mot slutet. Gick mitt på natten med fina människor. Nu ska jag sova bredvid min bror, för jag är rädd.
 
Men hallå, bjuder.
 
 

You need me, I don't need you

 
 

En liten historia, som är sann

Rullade ner för en backe på min longboard, kände mig cool. Sedan ser jag ett par som går emot mig och då känner jag mig supercool. Jag tittar rakt fram hela tiden, så var det en tock kabel på asfalten och då så ramlar jag. Paret som jag går kollar lite och går snabbare och så frågar en liten unge mig om det gick bra, det enda jag kunde tänka på var att jag såg en karusell som såg väldigt läskig ut.
 
 

Många är kopior fast du är speciell

 
 
 
 
Idag vaknade jag tolv och duschade. Sedan mötte jag Ylva på Skvallertorget och vi gjorde Joseph sällskap tills han skulle träffa sitt sällskap (haha). När Josephs sällskap kom så begav jag och Ylva oss mot Kärleksparken, vi lyssnade på Kulturation och pratade om kärlek, Melker gjorde oss sällskap senare. Senare kom Shima och hennes vän lite spontant så jag gjorde de sällskap eftersom att Ylva och Melker skulle bege sig mot sina hem.
 

Heeeeeey sexy ladie

Nu ska jag diska sen ska jag sova.
 
 
 

Ti si meni sunce u nebu, ti si vodu koju moram piti, ti si taj sto lijeci moje rane, ti si stalno uzmene. Ja tebe volim.

 
 

Potatisbullar

Såg klart filmen för ett tag sedan, har insett att Marcus och Naim är dåliga filmpartners. "Jag är ju inte Brad Pitt" - säger Marcus då. Nu skriver jag med fina människor och snart ska Chrizz ringa upp mig på Skype.
 

Det fanns inga gifflar, Marcus lessen

Vi har handlat in lite gott, bakat kladdkaka och poppat popcorn. Nu ska vi kolla på film.
 
 
Fina vän ♥

Just sit back and enjoy your mother fucking self before i kick your fucking ass

 
Marcus kom för en stund sedan och just nu sitter vi och bara pratar! Jag vett att mitt ena öga ser handikappat ut på bilden.

Ge mig

 

And They Niggas

Vaknade 13, har ätit och inte gjort något mer. Ska nog ut och åka lite bräda, senare kommer Marcus hit, vi ska ha en filmkväll med Naim, det blir kul.
 
TAGGATAGATAGATAGATAGATATAGTA

Videoblogg: You Only Poop Once

Klicka här, då det inte fungerar att bädda in.

Tjafan

Idag har jag umgåtts med vänner, dansat och kollat på utebio. Nu ska jag redigera en videoblogg som jag gjorde igår (om man ska vara exakt).
 

Man måste vara ung och dum för att bli gammal och erfaren

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon ska jag göra en videoblogg, för det var ett bra tag sedan och jag har en massor av roligheter som jag vill dela med mig av. Jag är farlig, jag menar kolla på bilden, jag är beväpnad liksom.

10/8 - True love, Vibe love

Jam på stan med Vibe, här har ni en bild. Men här hittar ni fler.

Jag har en fin vän, han heter Marcus. Jag har känt honom i två månader men han är ändå en av mina närmsta vänner och med honom kan jag prata med om allt möjligt. Han är knasig, på ett bra sätt. Han är rolig. Han är snäll. Han är underbar. Jag kallara honom för Ninjagiraffen, för han är en ninjagiraff och tillsammans är vi en dubbelcheeseburgare. I två månader har jag känt honom och fler månader ska det bli.
 
Bara för att du är bäst ♥

Would you get the fuck off out off my face?

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, har fotograferat Immortal Days, städat och umgåtts med fina vänner så jag har inte haft tillgång till internet, men det ska det bli skillnad på.
 
Kolla vad söta vi är

Skype

Suttit i Skype med fina människor. Nu sitter jag och pratar med Emely och Andreas nu.
 
 

Trolololololo

Dagen började med att umgås med den här filuren, vi satte oss i en park och pratade om allt möjligt och så stod vi i regnet och frös, haha det fanns verkligen ingenstans och fly.

Whinea ner du är drottningen på gatan

Vaknade tio och nu har gjort iordning mig. Idag ska jag umgås med Oskar sedan ska jag jama på stan med Vibe!
 

Bajs

Gjorde något vettigt och städade faktiskt vårat ena badrum och hallen. Sedan så gick jag ut för att få prata ut lite med Emely. Clara och Liam kom senare och så umgicks vi med de. Nu ska jag sova för imorgon händer det mycket ska ni veta.
 
Snodde en bild från Emely, fråga inte varför jag står med armarna i kors, hahaha.

If I fall for you, would you fall too?


I'm gonna paint you by numbers and colour you in

Vaknade runt tolv. Loggade in på Facebook och såg att Partillo kommentera bilden på mig och honom, så himla bra start på dagen! Har bara tagit det lugnt men nu ska jag fan göra något vettigt, har ju bara varit ute och fika och umgåtts med vänner de här dagarna, ska väll vara hemma någon gång.
 

PLUR

Sedan gick jag till McDonlads med fint sällskap och så gick jag och min bror hem mitt på natten, så fint. Nu ska jag sova, jag älskar Kapten Röd, Ribbit Boom Band och mina vänner. Är så jävla lycklig.
 
 
 
 
 

Det är så systemet fungerar

Sedan fick jag prata med Kaptenen, André och Partillo. Partillo kände igen mig från Skärblacka och Linköping, så himla underbart när man får höra det (han kalla mig gumman också, hihi gulligt)
 
Haha han är så lång så det är lite svårt att ta foto med honom </3
 
 
 
 
 
 

Stjärnorna finns här

 
 
Sedan drog konserten igång och fyfan vad bra! Har sett de tre gånger nu och jag tröttnar aldrig, lika bra varenda gång. Jag ♥ Kapten Röd & Ribbit Boom Band

Framåt förevigt

Sedan köa jag med Julia. Jacob, Oliver och Jahfet kom senare.
 
 
 
 
Alla ser så normala ut, jag vet.

In kommer ting

 
Fikade med Arlinda och vi pratade om Kroatien, hihi det var så roligt och man längtar ju bara tillbaks.

Nu drar jag och fikar!

 
 

God morgon!

Hej! Jag vaknade för ett tag sedan och ska äta frukost. Sedan blir det fika med Arlinda och sedan ska jag köa med fina vänner, Kapten Röd ikväll ju! Pga detta kommer uppdateringen inte att bli den bästa men ikväll så tar jag igen det. 

Varför landa när jag flyger fritt?

 
 
 
Brorsan och jag lagade tacos och åt det och skojade runt i vårat kök.
 

Ju mer de spottar på mig desto snabbare kommer jag att glömma

Just nu sitter jag och pratar med Lukas. Han bor på andra sidan av världen, men han är en person som betyder jättemycket för mig. Han får mig alltid att le.

Lovely friends

 
picasion.com


Hade lite tråkigt

 
picasion.com


There's a boy who holds me up at night


There's a boy who holds me up at night


Live for you and only you

 
 
 
 
Idag fikade jag med Emely, Olivia kom lite senare. Arlinda skulle ha varit med men hon försov sig och så mådde hon dåligt sedan, vilket var synd eftersom att jag såg fram emot efter att få träffa henne. Vi gick en liten runda på stan sen gick jag hem. Nu ska jag laga tacos tll familjen.

Times Square can't shine as bright as you, I swear it's true

 

God natt!

 

I'm not saying its your fault athough you could have done more

Nu sitter jag med en kopp te i handen och ska sätta på Dexter, sedan ska jag sova! Ber om ursäkt för den suddiga bilden.

Don't try to fight the feeling cause the thought alone is killin' me right now

När vi kom hem så städade jag badrummet, såhär blev resultatet:
 
 
 
 
 
 
 
 

I turn the page but the words never change

Sedan åkte jag och mamma in till stan, skulle köpa ett par skor som Pontus hitta åt mig, men de fanns inte i min storlek (hatar när det händer), men vi köpte i alla fall det här (plus två tröjor men den ena ska jag lämna tillbaks och den andra ska jag byta, så visar er då):
 
 
 
 
 
 
 

They said we'd come like water, but I know we come like fire

När jag kom hem åt jag och snackade skit med min kära bror.
 
 
 

We are breathing the same air

Dagen började som sagt med att gymma. Det gick bra förutom att jag fick ont i knät så jag kunde inte springa på löpbandet, annars är jag riktigt nöjd med tanke på att jag inte har gymmat på en månad!
 
 
Visar osynliga muskler, haha.
 
 

We don't sleep when the sun goes down

Har ätit frukost och ska ta på mig och packa väskan, sedan ska jag gymma och Emely ska stå bredvid och peppa mig!
Haha gullig morgonfrisyr
 

Jag orkar inte ljuga mer

Det var ett bra tag sedan jag tipsade här på bloggen, så jag tänkte tipsa om två underbara skönhetsprodukter!
 
En härlig body butter som jag köpte på Ica för 100 kronor. Luktar underbart och gör huden riktigt len, huden håller sig len också.
 
Ännu en härlig kräm för ansikte, händer och kropp (om ni undrar vad det är för språk på burken så är det kroatiska, köpte den i Kroatien, haha). Brukar använda den här när jag vaknar och innan jag ska lägga mig, huden blir helt underbart len. Ni hittar den lite överallt, priset är oklrt men under 100 kronor tippar jag på.

Det var just här jag stod för några år sedan

Kom ur badet för ett bra tag sedan. Nu sitter jag och dricker te och fixar naglarna, ska kolla på Dexter snart!
 
 

Let me be the reason why you randomly smile when I´m not around.

Kom hem från träningen för ett tag sedan. Den var underbar! Först dancehall sen skulle vi göra om kombinationen Josefine gjorde till en hiphop eller popping-kombination! Jättekul och se allas kombinationer efter! Nu ska jag ta ett bad medans jag laddar hem Dexter!
Förlåt för en massa webbilder, jättetråkigt ju. Men ska försöka ta lite bilder med systemkameran nu!

I think it's to pay for everything you made me say

Idag har jag varit på lite eränden i stan. Nu ska jag äta sen blir det dansträning.
 
Gömmer mig lite sådär

Smokey smoke from coast to coast

Vaknade 10 och kollade på ABDC och nu har jag duschat. Ska bara platta håret och packa, sedan ska jag åka iväg till Pontus! Där blir det poolparty med Vibe, kameran hänger med också!

Ge mig en tusenlapp så köper jag det här:

 

Kapten Röd

Åh! Kapten Röd på onsdag, gratis på Holmentorget. Underbart! Saknar människan, redan sett honom två gånger men han är så himla bra så jag kan se honom tusen gånger om. Nu sitter jag och lyssnar på hans album Fläcken som aldrig går bort och längtar.
 
Klicka på bilden för att lyssna på albumet!
 

Till mitt hår:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Du renoverade min syn, du gav mig nya penslar

Vaknade halv tio idag och hittills har jag kollat på TV och ätit frukost. Jag ska städa rummet, sedan ska jag jama med Vibe i stan om vädret blir bra. 

God natt!


LYCKA


Simmar sakta runt i min simpla fantasi

Dagen började med att vara med Naim, Marcus, Simon, Sevag och Oskar. Sedan begav jag mig mot Holmentorget för att köa till Den Svenska Björnstammen med Emma, Olivia, Julia, Jacob, Clara, Emil och Erik. Konserten gick igång kl 21.00 och det var helt underbart! Den Svenska Björnstammen är nog en av de bästa banden jag sett live. Helt sjuk publik också. Har fått i mig lite mat och ska sova nu.
 
 
 
 
 
 
 
 

Mot Kulturkammaren!

,

Talking to the moon

 

Det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

Kvällen spenderades med Arjana, Claudio, Pilar, Anela och Sanela. Vi bara umgicks och hade det riktigt roligt. Nu sitter jag och kollar på TV och snart ska jag sova.

Mot Arjana!


As long as you love me

 
 
Idag har jag lagat spaghetti och köttfärssås och kollat på Dexter. Nu ska jag rensa garderoben!

Gotye - Making Mirrors

Hörde Somebody That I Used To Know och blev kär! Gotye är helt klart en ny favorit!
(Klicka på bilden för att lyssna på albumet på Spotify)

Fan vad jag har gått lös, varit hopplös

Igår träffade jag danstjejerna och vi hängde i Vasaparken. Sedan så dansade vi på folkuniversitetet. Det var härligt!
 
Jättesöt i min ansiktsmask

Där är en sjöjungfru, här är ett odjur

I måndags gick jag och mamma och åt mexikanskt, det var gott.

Jag var ett mörkt moln, du var en ljusblick

I lördags träffade jag Johan, Tessie och Sawitri. Vi fikade och gick en liten runda på stan. Sedan så gick jag till Vasaparken och tittade på Chaos In Order med fint umgänge.
Bilden ska bara fylla ut inlägget
 

Trettiotusen meter upp i stratosfären

Haha god dag, eller god morgon för min del. Mitt hår är lite rufsigt och jag råkade somna med smink, så kan det gå, Så himla skönt att sova ut ju, idag ska jag rensa min garderob och gå på fotouppdrag. Jag känner att jag måste ha en photoshoot med Emely snart, jag är så mycket brunare än vad jag är på headern, fast jag vill ju färga håret först och det ska jag ju inte göra försen i augusti. På bilden ovan är jag blek pga dataskärmen.

RSS 2.0