Från och med du

Tja! Jag kan inte överföra bilder, tråkiga inlägg. Men diag har jag varit i skolan sen efter skolan satte jag, Julia och Emely oss vid h&m's skyltfönster och vinkade till massor, tjänade faktiskt 5 spänn på det! HAHAHAHA. Nu ska jag städa badrummet och mitt rum för imorgon kommer Leyla!!! Källaren kan jag inte städa, buhu får städa den imorgon! :( Sen ska jag nog pärla och bara ta det lungt.

Sommar! Haha kolla varannan har jeans varannan shorts ;)


Sov argt!!!

Eftersom att man säger "sov sött" tänkte jag ändra det till "sov argt". Kom hem från gymmet vid 8 och har pluggat, är jag inte dutte (duktig) eller? Borde sova nu, ajaj kommer inte vara så pigg imorgon men vad gör man ;) Vi hörs imorgon! Kan inte lägga upp några bilder, something is wrong with the minneskort.


Bild från plugget igår, måste säga att jag somnade med sängen sådär, hahaha.


Don't say goodbye

Kom hem från skolan för en halvtimma sen, slutade två men jag shoppade lite grejer som jag visar sen. Ska plugga biologi och matte, verkligen inte favoritämnerna fast våran biologi-uppgift är ganska interessant. Skoldagen var rolig, redovisade franska, svenska och fick VG i biologi! WOHO! Hurra! Ska i alla fall plugga nu, sen blir det och gymma! ;)


Wake me up when september ends

Ni får en bild på mig när jag var liten, HAHAHAHHAHA. Idag är det skola som vanligt, efter skolan ska jag plugga och sen gymma, sköööönt! Kunde inte igår, hade för mycket plugg. Men vi hörs senare!


Keep your love lockdown

Hi homie! Har pluggat klart och ska sova nu, hoppas att ni har haft en bra dag! Humöret är på topp i alla fall, vi hörs imorgon!

MEN BAJS MAN KAN INTE LÄGGA UPP BILDER, WTF?!?!?!?! TOG JU LITE BILDER FRÅN PLUGGET!!!




Tävling om en trendig clutch från vivistyle!

Jag tävlar om den här snyggingen hos Emma&Felicia. Klicka på bilden eller här för att komma till tävlingen.


Jag säger en miljon nollor tillsammans kan dom aldrig bli en. Hur man än lägger ihop det får man bara en miljon idioter.

Märkte att min ryggsäck var prickig den med i bakgrunden.


Jag fortsätter att vända mig om men du finns inte där

Photo: by me


Sometimes it's hard to follow your heart

Sweet bild på mig och Olivia från sommaren 2011


Ska fixa lite volym i håret och borsta tänderna, sen drar jag mig mot skolan. Idag är det kanske seminarium för mig, är inte så nervös, man ska ju mest säga vad man tycker och disskutera? Men vi hörs när jag är tillbaks!


God natt!

Foto taget av mig med mobilkameran


Hur man än lägger ihop det får vi bara en miljon idioter.

Bild på mig och min bror, det är bra med träning!

Kom hem från träningen för en stund sen, ska göra klart plugget sen blir jag nog pömsig så då går jag och sover. Det var så skönt med träning, körde på crosstrainer, roddmaskin och något mer som min bror och hans kompis kallar för f*ttmaskin, hahahaha. Men aja, sista inlägget för dagen, god natt!


Hands up for the broken hearted

Hej! Kom hem från skolan, ska plugga och sen gymma för första gången med min bror kl 17! Men först plugg, vi hörs senare, puss!

Bosnien 2011


Rolling in the deep

Vaken, ska till skolan. Inte kul, ska gå nu, hej då.
Mobbade lockar, men jag lovade mig själv att inte använda plattång.

I never really had luck in love

Pisshumör. Bajs. Allt flöt på, skit. Iaf, har pluggat och varit ute. Inget speciellt händer på vardagarna, det är tråkigt och blogga då. Ska duscha, sen sova.
Oldie

Du kan inte vända så fort vägen blivit brant

Kom hem från skolan, tråkig dag, men hade kul med Emely iaf, lite. Hehe. Ska plugga, sen sova, vanliga tråkiga vardag. Vi hörs, förhoppningsvist.


Oldie


I really really want you!


Sky full of lighters

Som vanligt, god morgon, skola, cafét. Blablabla. TRÅKIGT. Bild. TACK OCH HEJ!

You make my heart go tingalingaling

I like him more then alot ♥


Vägen till lycka kommer aldrig vara sicksack

God morgon! Idag ska jag bara vara hemma, det ska bli skönt. Har vart fullspäckad både fredag och lördag, nu blir det och plugga och ta det lungt hemma. Igår vart det sämsta uppdateringen, men jag gjorde så mycket, berättar om gårdagen senare! :)


Bilder från fredagen


Vilket galenskap! När en ung man blir till en soldat.

Hej! Vaknade vid 10, har ätit frukost, fixat mig och bara tagit det lungt. Kl 13.30 börjar dansen så ska nog iväg typ vart i ett, ska bli så kul! Vi hörs senare! :)


Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går

ioushfoisam (bild tagen av mig)


När elden brinner finns det ingen som kan släcka den

Bild lånad från google

Åh! Det här vill jag ha, fast i någon rolig färg! Tyckte i början att det såg nasty ut, men nu tycker jag bara så om typ skitstora  som t.ex. (varning om du är känslig)

Jag vill ta, det är plast, ingen nickel, perfect! Men jag tänker dock inte ta själv, känns läskigt. Vill ta hos proffs tack! Sjukt snyggt, give me!

 


Dom vill få ditt självförtroende att svikta, så du ska ge dom pengar för att klippa och klistra.


Kvällens


Hej! Kom hem från Julias lilla tjejkväll för någon halvtimma sen kanske? Idag var det skola, hahaha askul med Henke, Julia och Emely, seriöst jag har garvat så mycket idag haha. Fast jani, man ser mig typ aldrig ledsen. Sen efter skolan drog jag och fixade Rihannabiljetten och nu är det klart! Klockan var halv 5 när jag var där och jag skulle vara hos julia kl 5, ohshit, kom dock försent men höll inte koll på klockan så jag får skylla mig själv. Vi kollade på Idol, film (Taken) och hade kul! Ska sova snart, imorgon väntar en förhoppningsvist rolig dag! :D

 


Men jag vet att, du och jag klarar det ihop för den ena har styrka & den andra har mod

Ingen bild blev bra, men man ser ändå. Ear cuff 30:- @ Glitter



Allt som går upp kommer ner så stå för vem du är, bara samla mera ved.


Jag ska se Rihanna live!

Jag har LYCKLIGUTBROTTOBWFJKABGCOSKAHIPOASFKJP! RUBRIKEN SKRIVER ALLT, JAG SKA ÅKA TILL STOCKHOLM DEN 2 NOVEMBER OCH SE RIHANNA LIVE ÄVEN FAST DET EGENTLIGEN ÄR 18ÅLDERGRÄNS MEN VI HAR FÅTT VÄRLDENS CHANS OCH JAG SKA ÅKA MED MIN ALLRABÄSTAVÄN ARJANA! LÄNGTAR TILLS IMORGON DÅ JAG ÄR ANMÄLD, SEN ÄR DET BARA OCH LÄNGTA. LYCKA KALLAS DET, LYCKA.

 


Du är la go, säger du är gangster när du hugger ner din bror.

God kväll! Har pluggat och ätit, sen surfat lite på internet. Väntar på att mamma ska komma hem så ska jag, mamma och pappa prata om en grej, ni får reda på det senare! Efter det ska jag sova, men jag bloggar innan jag går och lägger mig.


Vill du se stjärnorna ta dig en titt omkring, vem ä de som bestämmer om man blivit nånting?

Hej! Kom hem från skolan för typ en halvtimma sen. Lyssnar på Kapten röd och lyssnar kokar lite spaghetti, nomnom. Ska plugga och kanske dra till frinhavet med Arjana för att få info om en grej!

CP-FACE



Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer längtan efter något som kan rädda mig.


Va inte glad för att många vill ha dig, billiga varor har många köpare.

Hej! Kom hem för ett tag sen, outfit kommer strax, sitter på fel dator. Ska ta det lungt och äta, sen blir det plugg som vanligt.

 



Du kan alltid bli nummer ett

Hej! Håller på och fixar mig, kanske hinner blogga med outfit, får se.
Jajaja jag vet, jag använder 5 mascaror (a)

Tänk om alliansen lyssnade på hiphop

God kväll! Har pluggat som fan, fett duktig broes. Ska sova nu, behöver ju sömn!
Gammal bild, men vi gillar ändå.

Äkta vänner


I saw you across the room and I knew that this was gonna blossom into something beautiful.

God eftermiddag! Kom hem för en timma sen och har duschat och chillat. Vaknade sju idag fast jag skulle vakna 6 men min mobil var poff, borta. Men jag hann med allt ;) PRO som jag är liksom. Skolan var helt ok, fick saker gjorda men idrotten var sjukt rolig! :D Bollspel i mitt ♥

Kollade på Extreme Home Makeover, stör mig på att Ty ska skrika även fast han har megafon. Men det är ett fint program, fast jag tänker göra ett annat Extreme Home Makover där jag bygger sjukhus, skolor m.m i fattiga länder, det är min dröm. Ska plugga nu, sen blir det och gymma med broder. Hörs!

Skön remix av bästa Kanye West


Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Körde på vågigt idag!

 


Baby I just wanna dance, cause I don't really care.




2 bilder från min eftermiddag


Hej! Nu har jag pluggat som fan och jag har mer och göra, men det tar jag imorgon. Kan knappt tänka nu och jag bara väntar tills jag skriver typ "hunden jama" haha. Ska fixa lite grejer sen ska jag sova, god natt!

Keep on walking


HAHAHAHA bjuder på ansiktet.


Alexander Newkid Ferrer

Ni får gärna ignongera min khadidjeblick.

So baby I ask you, what do you want from me?

Hej! Skola idag var skönt, Henke fick mig på så bra humör, bästa du! Ska plugga nu sen kanske jag går och gymmar med min bror om han ska dit, ska bli skönt att börja träna igen nu! Plommon blev helt plötsligt jättegott, det smakar godis. Hörs sen med bilder från dagen!
Ni får en bild på Henke och mig

Jag vill bara va mig själv, men här i vardagskarusellen är det lättare att följa nån än att hitta den egna gången

God morgon! Ska fixa mig nu. Nu väntar en ny vecka och nya mål, skönt med skola faktiskt, kommer på andra tankar. Skriver när jag kommer hem!

Soluppgång



LUGG/SNELUGG SOM PÅ BILDEN?


Du kommer alltid leva kvar, i varje steg vi tar.

Bild från minnestunden

Lämnade pluggandet och drog till minnesstunden. Det var så sorgligt, sjukt. Vila i frid fina Natali. Ska fortsätta mitt pluggande och förbereda mig för en ny vecka. Stark måste man vara nu, livet går vidare.

RIP NATALIE CARLSSON

Jag kände aldrig den här tjejen, men mina tankar går till henne och hennes familj. Många av mina vänner kände henne med.


RIP NATALIE CARLSSON

Jag kände aldrig den här tjejen, men mina tankar går till henne och hennes familj. Många av mina vänner kände henne med.


Tell me you feel the same

Det ni ser under är mitt puder som jag spillde, hehe. Ni ser på bilden vad jag har gjort idag. Ska fortsätta på listan nu, hörs sen.


Jag gav dig en chans, men det tog mig ingenstans.

Det här ovan gjorde jag igår.

De här gjorde jag idag.



You are not alone, I am here with you.


Jag hoppas att ni förstog att förra inlägget inte var speciellt seriöst

 


PHOTOSHOOT:

Då är de uppe då, visst vart de riktigt fina?


Du slet mig i stycken och spotta på mina sår.

God morgon! Igår blev det inte så bra uppdatering, men jag orkade inte. Jag pärlade i alla fall och så fotade jag med Julia, sen så kollade vi på bilderna samtidigt som vi kollade på Eva och Adam, mys.

Idag är jag på dåligt humör, men jag tänker blogga ändå, men inga uppmärksamhetsdeppbajsinlägg p g a mitt humör direkt! Det kan ni räkna med. Ska bara vara hemma idag, det är sådana söndagar är för mig. Ska städa rummet, plugga, pärla och fixa en design på bloggen. Ensam, det är det jag vill vara just nu. I min egna lilla värld, i tystnad. Bara så att ni vet.

Randombilder


This is how we like to live our life

Hej! Vaknade vid 10 tiden och Emely sov här. Igår så kollade vi först på New Kid (kommer bilder!!!) och han var sjukt bra live och väldigt snygg, damn. Sen gick vi och köpte godis och kollade på filmen "Jag saknar dig", sjukt värd att se, riktigt sorglig :'( Emely skulle på kalas så hon drog för en stund sen, ska fixa mig och fixa lite grejer hemma. Sen får vi se vad som händer under dagen! ;)


 


Jag och Arlinda i vintras!


I skolan

Vi börjar 8.25 och vi ska ha kurs hela dagen, buhu. Sen ska jag vara med Emely, Olivia (?) och Julia på eftermiddagen, ska bli härligt! Vad vi kommer göra får ni veta sen ;)

You better work if you want me

Bild från imorse där jag ser allmänt dryg ut, men jag är jättesnäll :)


Har spelat klart på keyboarden, mina händer gör ont, haha. Ska ta en dusch och sova, jag sover så tidig nuförtiden, men det är bra, koncentration i skolan! Föressten (för er som vill veta) gick både engelskaredovisningen och franskaredovisningen jättebra, vg i engelskan och hon sa att jag hade ett jättebra uttal på franskaredovisningen. NICE BROR. Men vi ses imorgon, god natt!


Music is my drug

Det är bara så skönt, att spela. Komma bort från världen, bara fokusera på ett. Inga tankar, bara på texten och ackorden. Underbart.

When I get older, I will be stronger

Nu ska jag sätta mig och spela keyboard, det är faktiskt musik, ämnet musik i skolan. Ska bli kul.

Konstig bild från iimorse, pappa hängde med i bakgrunden.


All the things that could have gone wrong, ever since the day I was born.

Dagens jag, ja jag vet att jag har en finne och jag tänker inte täcka den för det är normalt att ha finnar, suck on that bitch. Osminkad känns bra, yeye.

 


God morgon! Jag har sovit gott och ska dra mig mot skolan snart, tänker plugga plugga plugga på engelskan inför redovisningen, kommer vara bajsnervös, ska alltid vara det, varför? Sen typ darrar rösten, hahaha. Men vi hörs sen! :)

 


Tears don't mean you're loosing

Ansiktet bjuder jag på, hiho.


Kom hem vid 18.30. Har pluggat och snart ska jag sova. Imorgon ska jag redovisa både engelska och franska, det känns som att det kommer gå bra och det får vi hoppas på! Får man rest så får man, går alltid och fixa! :) Men jag känner mig ändå redo, okej nu babblar jag bara på. PUSS


Shopping i Stockholm

24:-/st på Shock

299:- på Carlings

29:- på Shock


Stockholm/Gröna Lund 10/9

Dagen: Vi gick först på stan och shoppade, sen tog vi spårvagnen till Gröna Lund och var där tills de stängde! Waaah Jig Saw var i spökhuset, vart livrädd! :( Men en underbar dag med Julia & Naim, Julias syssling Natalie var också med i början så vi tackar henne och de för den underbara dagen!

 


Jag hoppas att du ser mig fast kärleken är blind

God dag! Förlåt för den usla uppdateringen igår, bara 2 inlägg, men jag hade verkligen ingen lust. Idag har jag varit i skolan, inget speciellt bara att vi hade skoljogg och jag sprang två varv så duktig som jag är! Kom hem och ska plugga strax, sen blir det utvecklingssamtal. Vi hörs senare!

Någon bild bara, hiho.


Kättingflygaren @ Gröna Lund


Förra fungerade ju inte!

You can never be someone else, be yourself.

Gutten morgen! Här sitter jag i skolan och jag har fått tillräckligt med sömn! Idag har vi våra första riktiga pass, plus idrott. KUL! Hörs när jag kommer hem! :)

I'm not loving you the way I wanted to

Hemma för en timma sen, måste plugga engelska och matte! God natt säger jag!


Videoklipp från Gröna Lund 10/9

Den kan fortfarande bearbetas, då är det bara att vänta.


You worry about the wrong things

Har pluggat matematik och det känns bra, ska dra mig på promenad med mamma. 5,3 km!

mitt kusins söta barn!


Liseberg 2011


Jag har inte riktigt tänkt men jag talar ut

2 bilder på dagens klädsel

 


Hej! Kom hem från skolan för en stund sen, gick faktiskt. Ska plugga strax, hoppas ni har fått en bra start på veckan! Vi hörs sen!

 


Sometimes I get you, sometimes I don't understand.




Ska dra mig mot skolan nu, ny vecka, skööönt! :)


Sometimes I wanna hug you, sometimes I wanna push you away

God kväll mina läsare! Har kvar att bada, måla naglarna och fixa kläder för imorgon på listan. Känns jättebra! Ska kolla på jersey shore och fixa ett varmt bad!


Sommar 2010


The way you moving your body like you never had love

Hej! Kom hem från Stockholm nyss, det blev en riktigt lyckad dag. Vi fick jättefint väder! Tänker berätta mer sedan, då kommer massa bilder och ett inlägg om Stockolm! Har lite saker att göra, som ni kan se nedan:




Everything you do is super duper cute and I can't stand it.

Åh, hade en underbar dröm, ville inte vakna. Idag drar jag mig mot Stockholm och jag kommer hem på söndag, ska vara på stan och på Grönan, det ska bli sjukt roligt!

Randombild, vi hörs imorgon!


I won't say good bye anymore

Hej! Idag har jag varit i skolan, sen drog jag hem med Emely. Jag pluggade och hon degade. Egentligen skulle hon sova över, men så blev det minnsann inte eftersom att hon inte mådde bra, så hon drog hem. Ska fortsätta plugga snart! :)


Some people can fuck off and go to hell


I can't feel my heart, but I feel the shame

 


LIL WAYNE - HOW TO LOVE

Gillar inte Lil Wayne, men den här var bra


God natt

Bild som brorsan ritat


Tap on my window knock on my door, I want to make you feel beautiful.

 

 


Only god knows if I'll be with you, baby I'm confused.

Hej! Idag var jag i skolan, humöret var inte på topp direkt men sen blev det bättre. Pluggade på bra och ska fortsätta om 25 min, sen ska jag dra och kolla på Michaelas utställning, spännande! Här har ni en lista på vad jag ska göra, kommer outfitbilder strax!




You worry about the wrong things, baby don't worry about it.


Sry för den sämsta uppdateringen igår men jag var upptagen hela dagen. Ska dra mig mot skolan så hörs vi sen!


All kärlek är bra kärlek

God morgon! Vaknade vid 11 av att Sebbe ringde mig, hahahaha dumma honom :( har ätit frukost och nu ska jag fixa mig. Sen ska jag träffa Julia, Emely och Olivia. Idag fyller Julia år, GRATTIS GUMMAN! Du förtjänar en underbar födelsedag!

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


Mer bilder från igår kväll:

 

 

 


Jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

Hey! Kom hem från promenaden för ett tag sen. Ska strax sätta på Soul Surfer som Nicole tipsade om, så blir det gurka och moröttter till snacks! Hörs nog efter filmen, annars blir det här det sista inlägget för dagen.

Randombild


New Kid - Jag gråter bara i regnet

Jag har aldrig tyckt att New Kid har varit bra, men den här låten är bra när den är akustisk plus är han snygg!


I just want you to know that you deserve the best, you're beautiful.

Maten jag gjorde och min kissekatt!

 


Då har man gjort dagens sysslor. Ska ut på promenad, sen blir det att plugga. Har någon något filmtips till kvällen? Kommentera! Imorgon är det ledigt för att vi var i Gamleby och så är det Julias födelsedag! Hörs :)

 


I aint say she's a gold digger

Lagar mat och är strax klar, sen ska jag vika lite kläder och plugga. Det luktar gott in the kitchen, visar bilder på maten sen!


DAGENS FRÅGA


I wish that I could have this moment for life

Morgonbilder


Good morning sunshines! Idag har jag inga speciella planer, men har gjort en lista ändå. Har ätit frukost och ska borsta tänderna, behöver inte fixa mig direkt eftersom att söndagar är mina "hemmadagar".  Nu skriver jag bara massa onödigt. Hörs senare!



 



Skönhet finns inom oss

3 bilder från kvällen, mer kommer imorgon


Kom hem för en timme sen, ska sova strax. Vart en lyckad fest! HAHA några svenskar kom in, omg. Sjukt härlig kväll i alla fall. Hörs imorgon!


I mitt sagoland tar du min hand igen

Kvällens jag då, vi ses imorgon eller inatt! PUSS


Don't let them bring you down


Håller på med håret, sen ska jag vika lite kläder på sängen. Vet inte om jag hinner dra till moster men det får bli imorgon istället. Bloggar med outfit senare!


Your beauty is inside you


Har precis stigit ur badet, det var jätteskönt! Ska fortsätta på min lista nu.


Ja, jag ler. Men du är inte anledningen längre.

God dag! Vaknade halv ett och har ätit frukost, har ett par saker att göra idag som ni kan se nedan!

Har mycket att göra som ni ser, så vi hörs senare! ;)


Sometimes I just feel just like a robot

God kväll! Kom med vid 21 och det var skönt med en promenad med mamma, vi pratade om allt möjligt. BÄSTA MAMI! Sen så har jag varit innne på datorn och jag ska sova snart, imorgon väntar en fullspäckad dag. Vi hörs imorgon.

Jag och min underbara mamma


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0