We don't care about the young folks who's talking about young style

 


En människa utan vingar har ingen fantasi

Skola idag och Pällä bjöd Emely och mig på lunch eftersom att han kom hem från Thailand idag, man hade saknat honom minsann! Efter skolan åkte jag till mitt fina födelsedagsbarn Nicole och gav henne sin present och åt med hennes familj. Nu ska jag sätta mig bredvid min fader och bli klar med matten.


Jag vänder ryggen till dig men jag vill att du ska stanna kvar


They say if you dream a thing more than once, it's sure to come true


Resultat:

Bild tagen av Emely


 


You die when you're young


Dagens inköp (+ hårfärg och Nicoles present med)

Haters can't bring me down now

Hej på er! Jag kom hem från en underbar danslektion för trettio minuter sedan och nu ska jag sova. God natt!


18 dummy

49:- @ rockhouse.se


I can't breathe when you touch me

Jag kom hem från skolan drygt en timma sedan och jag ska nu ta mig en dusch och sitta och läsa min engelskabok som måste vara utläst innan onsdag!


First time when I saw your eyes, boy you looked right through me


Du lyser upp mitt mörker

Trettio dagar med dig har varit helt underbara. Jag tycker om dig så himla mycket. Du får mig att känna mig vacker oavsett hur jag ser ut. Med dig kan jag vara mig själv och du får mig att känna mig speciell. Du gör mig så himla lycklig och jag kan inte spendera en dag utan att tänka på dig. Idag firar vi en månad och jag hoppas att du stannar kvar hos mig i flera dagar, veckor, månader och år, för du gör mig hel ♥


God natt

Idag har jag firat Nicole med hennes familj, det var mysigt. Jag kom hem vid 16 och handlade in lite livsmedel med min bror, vi satte oss på ett berg och såg ut över vårat fina område. Där skrattade vi och pratade. Sedan kom våra föräldrar hem från Malmö och jag har städat. Nu ska jag sova, som jag borde ha gjort för länge sedan.

 


Puss

Underbar helg. Finns bilder hos Emely (klick). Nu sitter jag här hos Nicole och jag skall fira henne. Andra bilder kommer, förlåt för dålig uppdatering men jag njuter av vädret!!!


Young, wild and free

Dans. Sol. Skola. Longboardåkning. Fint umgänge. Jag älskar det.


We were born to die




Bilder från onsdagen

Min födelsedag:

Började med det här ovan

Sedan drog jag mig mot farmor och där bjöds det på lunch och fika, jag fick också en 500-lapp så jag handlade in det här:

(Den svenska björnstammen är från farmor och Maskinen är från Olivia och Emely)

Efter det så gjorde jag mig iordning och åt på Världens Bar med Emely, Julia, Olivia och Nicole. Sedan begav vi oss mot kulturhuset och då såg det ut såhär:

Jag vill tacka mina föräldrar, min farmor och mina vänner för en födelsedag som jag aldrig kommer att glömma! Jag hade verkligen jätteroligt och jag hoppas att ni hade det med.


Don't act like i didn't fight for you

Av någon anledning kan jag inte föra över bilder från dagen. Min onsdag har bestått av sol, fint umgänge, musik, longboardåkning och fotografering. Nu ska jag diska och sedan sova.

Jag fick i alla fall en bild från idag från Nicole!


Du bidrar till konstig stämning

Nu har jag pluggat och duschad och min fina säng väntar på mig. Imorgon visar jag vad jag fick för födelsedagspresenter och mina chinos som jag köpte idag. God natt!


Never run faster than your guardian angels can fly

En grå tisdag i skolan var bra för att jag umgicks med min fina Nicole och jag fick mycket gjort. Handlade in ett par chinos som jag visar senare och tog mig en promenad med Ludde och Nicole. Nu ska jag sätta mig och försöka att förstå mig på den matematiska världen.

Säljer:

Byxor från Carlings i storlek medium som kan användas av både tjejer och killar. Jag har använt de två gånger. Jag köpte dem för 299 kronor och jag säljer de nu för 100 kronor.



Krustång från märket Nordica. Jag har använt den här två gånger och den fungerade riktigt bra. Jag har just nu ingen användning av den så jag säljer den för 50 kronor, jag köpte den själv för 99 kronor. Jag har också tvättat den enlingt instruktioner så den är som ny!




Plattång från BaByliss, använd ett par gånger innan jag fick den plattången jag har nu. Du får med broschyren också. Håret blev rakt och det höll bra, man kan också locka och skapa volym i håret med platttången. Jag köpte den för 399 kronor och säljer den nu för 150 kronor. Den här har jag också tvättat enligt instruktioner så den är som ny!





Trippeltång från OBH NORDICA. Jag har använt den två gånger och den fungerade jättebra, man fick verkligen till jättefina lockar. Men jag har ingen användning för den nu så jag säljer den för 150 kronor (jag köpte den för 299 kronor). Ni får med en broschyr och så har jag tvättat den så att den är som ny.



Tröja från H&M som jag har använd några gånger. Storlek 40! Köpte den för 99 kronor och jag säljer den för 50 kronor.


Köpte denna tröja för ett bra tag sedan på Greencha och jag har använt den ett par fåtal gånger. 299 kronor köpte jag den för men jag säljer den för 50 kronor. SÅLD!

 

Tröja från H&M som jag har använt ett par gånger. Storlek medium, köpte den för 99 kronor och jag säljer den för 50 kronor. SÅLD!

 

Framsida


Baksida

Den här magtröjan är i storlek ONE SIZE och den är väldigt lös i passformen och kort eftersom att det är en magtröja. Den passar till mycket och är riktigt bekväm. Jag köpte den på Monki för 150 kronor och jag säljer den nu för 50 kronor!

Har ni några frågor är det bara att maila: [email protected] eller kommentera nedan! Är du intresserad så gör du samma sak (d v s kommenterar/mailar)!




Lend me some sugar, I am your neighbor!

Jag kom hem från longboardåkningen för ett bra tag sedan och det enda vettiga jag har gjort är att jag har noppat ögonbrynet. Nu ska jag ta tag i plugget.


Don't want to meet your daddy, just want you in my caddy

Vaknade av att Nicole står och filmar/fotar mig när jag sover. Vi har ätit frukost och jag ska ut och åka longboard nu!


Be-bo-be-bo-be

Dagen spenderades först hos farmor där jag fick mat och pengar! Jag kom hem sedan och gjorde mig iordning, efter det mötte jag upp mina närmaste vänner och åt på Världens Bar! Efter det drog vi till kulturhuset och där spelade vi hög musik och dansade med flera människor. Nu sitter vi och lyssnar på Ras Cricket och tar det lungt! Tack mina fina vänner och min familj för en underbar födelsedag! Det här glömmer jag aldrig! ♥


Allt som går upp kommer ner

Fick en jättefin födelsedagsmorgon genom att bli väckt av Emely som kom in med frukost! Nu ska jag hoppa in i duschen!

Så loggar man in på facebook och ser det här, vad glad jag blir!


Det finns en grupp i vårt land som kan skjuta eller slå ner dig min vän

Longboardåkning. Fotografering. Plugg. Dans. Stå på huvudet. Kulturhuset. Min torsdag.


Jag saknar din doft och din vackra profil


You don't know you're beautiful

I tisdags stod den här skönheten i mitt rum och den beställde vi i söndags som en tidig födelsedagspresent, tack mamma och pappa!

God natt!


Vem är det som glor, det måste vara storebror

Idag hade vi nationella prov i fysik och det kändes bra! Efter skolan gick jag hem till Nicole och där vart jag bjuden på middag, yum! Vi begav till Kulturhuset sedan och där invigde jag min första longboard. Nu är vi hemma hos mig och vi ska strax sätta på en film, gosigt!

Bilder från Nicoles iPhone, ni får ursäkta kvaliten.


Fransk manikyr


Humdi, Lila, Allah, Jehova


Något som gör en riktigt glad är det här:


I love you more and more everyday, I can't stop!



Jag brukar hata måndagar, men det här har varit bra! Jag jobbade på bra i skolan och hade en härlig eftermiddag i solen med Clara och Olivia. Nu ska jag få i mig lite näring, läsa en bok till ljudet av barnen som leker på gården (sommar/vårkänslor♥) och sedan blir det dans för min del!

Allt är precis som det ska vara, lita på det









När man kan se astfalten. När man kan fota sin egen skugga. När man kan använda sina solglasögon. När man kan ta cyckeln till staden. När man inte behöver använda tjocka kläder. När man kan fota utomhus utan att frysa. När man kan gå i tunn jacka eller helt enkelt utan jacka. är det vår och det är underbart, för att det är som ett litet förspel inför sommaren, min favoritårstid.

Jag kokar hjärta och själ, ner i allt som jag gör, därför jag kan gå i versen som en entreprenör


Och jag känner hur du glöder min vän, passionen och kärleken de växer med den.


Jag har idag ägnat mig åt mina studier och nu ska jag få i mig lite näring, sedan blir det att bränna kalorier på gymmet med Emely!

Alla drömmar, all strävan, all kunskap och allt vetande blir till en chans som försvann




85:- @Åhléns

Ever since I was eight or nine, I've been standing on the shoreline






We try to take it slow but we're still losin control

Just nu befinner jag mig hemma hos Olivia. Igår åkte jag skidor i Romme med Alida och Nicole, det var härligt! På kvällen umgicks jag med Olivia, Omer och Emma. Idag ska jag sköta lite skolarbete, senare ska jag träffa Olivia och vi ska på någon spelning!


VIKTIGT att ni tittar på videon:

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


I want it all back

Nationella prov i moderna språk idag, inte ett dugg roligt. Nu sitter jag här och pluggar SO, inte roligt det häller. Men livet kan inte vara roligt hela tiden.



Känner du lyckan genom sorgen?

I min ensamhet fortsatte jag med mina studier tills jag blev för trött. Jag kollade på ett program om Mary J Blige som var intressant, hon har gått igenom mycket! Föräldrarna har kommit hem så nu kan man sova.






En till bomb och en till granat gatan fylls med blod, mera krig och hat.


Min kamera ligger på laddning för tillfället. Min katt är söt.

I find it hard to love you boy when you're far away

Fredagen den andra mars tvåtusentolv spenderade jag hemma hos Emely. Kvällen bestod av knas i butiken (haha vi pratade dålig engelska, blickarna folk gav oss är oförglömliga), filmmys och god mat. Jag vaknade hos henne idag och slöade, ända sedan jag kom hem har jag tagit tag i skolarbetet och det går bra.



Jag älskar dig ♥

Hej, jag lever.

Skolstress. Men jag mår bra. Mina vänner, min familj och min pojke förgyller vardagen.

Sean Banan ♥

RSS 2.0