Gott nytt år!

Haha jättefin nyårsredigering!!!
Lite väl tidig, men jag kommer inte kunna blogga på nyår så jag säger gott nytt år nu, så ses vi 2012! För idag ska jag ut till landet med brorsan och hans kompisar, där ska vi fira nyår utan datorer!

Kavaj och grejer


Pengarna måste in

Jag har fixat mig nu och väntar på familjen, ena brorsan har inte ens vaknat, latis. Ska bädda sänge och måla naglarna kanske? Hm...ta klädselbidler också.

Krossa alla tänder, en efter en.


God morgon! Jag ska fixa mig nu, vid 12 drar jag med familjen och vi ska äta tillsammans, eftersom att hela familjen är här, ska bli mysigt. Sedan ska jag nog träffa mina vänner för en sista gång 2011, sedan åker jag ut till landet och är där hela helgen och firar nyår, ska bli härligt! Så sista bloginläggen för 2011 kommer vara idag!

Beauty means nothing if you have an ugly personality


Orkar inte komma på rubrik!


Insipiration från Ylva, hon hade några "kapsyler" i sina korvar, sen la hon in en ring hon hittade på golvet i min korv också, haha jag ska lägga massa konstigt i mina dreads, roligt ju!

Lately i´ve been fucking pissed of cause everybody saying lil wayne spits raw

God natt på er, haha! Sitter här och ska sova alldeles strax, jag ville bara uppdatera er! Julia kom över runt 15-16 och vi satte oss och snackade, sedan så gick vi och åt hos henne, nomnomnom. Runt 19 drog vi till kulturhuset där min bror befann sig med massa roliga människor, fick lära känna riktigt roliga människor (hoppas att Ylva, Viktor och Delfi läser det här)! Jag och brorsan drog hem runt 22.30 och sen har vi bara snackat fram tills nu! Imorgon ska jag luncha med familjen, sen på kvällen ska jag till landet och kommer inte kunna uppdatera er, så jag uppdaterar som f*n imorgon!





Kärlek ♥

Cocco

I väntan på Julia så sitter jag i skype med finaste vännen Nicole som man saknar så himla mycket. Jag har ätit, tagit ur tvätten och duschat idag! Intressant va? Nej, det tror jag inte. Jag mår bra! Hur mår ni?

Blyga tjejer

Hahahaha man hör i min mick när jag andas:

Nicole: det är som en storm i mina öron, är du Dagmar eller?


DAMN

Asså ugbjksdvnljwgioujbkfvmlkopwhgnjklopwginkl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så sjukt snygg! Damn damn damn! Bilden lades upp vid 03.00 och jag satt på skype med Arlinda och jag fick största dampet, asså kolla handuken, magen, armarna, ansiktet, håret. DAAAAAAAAAAAAMN OLLE!

Aj löv ju

Hahahaha fina bilder som är typ tagna nyss, ligger här i sängen och pratar med Arlinda och Donika, fett skönt! Puss.


I swear I can't get him out my dreams

Igår såg jag ut såhär!

Tänkte berätta om gårdagen! Gick in till stan och mötte Emely där, köpte klart alla presenter som jag skulle köpa, skönt! Vi tog en fika och sedan sov vi hos henne, pratade och hade sjukt mys! Vaknade hos henne idag och vi åt pannkakor till frukost, sen drog jag till farmor och sedan kom jag hem, ni vet vad som hände då! ;)

Love lockdown

Ni får tre bilder på mig och Marina!

Hej på er! Sitter i skype med Donika, Arlinda och Michaela just nu. Arjana, Marina och Belma var här förut, hahahaha vi hade kul! Ska väll fortsätta och snacka med folket på skype, bra dag har det varit, berättar mer sedan! :D

Like spam!

Jag fick den här fina tygpåsen av min bästavän, har velat ha den jättelänge.


45:- på KICKS

Mot staden!

If you smile through your fear and sorrow
Smiling maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through for you




Human nature

Man är ju jättefin när man är nyvaken...


Hej på er! Jag vaknade för en timma sedan, fick sommarkänsla eftersom att solen lyser, åh! Ska duscha och fixa mig, sedan ska jag få tag på Emely! Idag är det mellandagsrea men vi får se hur det blir med det, kanske drar mig mot staden.

Ibland önskar jag att jag var född tidigare:

Så himla snygg!!! Underbar, om jag skulle vara längst fram där, skulle hoppa på honom! Kärlek! ♥

http://www.japan-kigurumi.com

måste bara minnas vad sidan heter, hihihihihi

rubriktext jah

Två bilder från min kväll

Hej bröder och systrar! Sitter här i samtal på skype med massa roliga människor, har gjort något med mina bilder på Michael, som jag visar er när det är klart! Kommer blogga mer senare, fast jag är sjukt flum hihihihi!

Hjälp?

Jag vill göra något med alla dessa fina bilder på Michael, någon som har en bra idé? Hjälp hjälp hjälp!

What kept me alive is my dreams

Blev ingen fotografering med Emely, vädret var för tråkigt. Har gäster hemma just nu, vi åt nyss god mat! Ska väll umgås med de, uppdaterar er senare.

Kärlek vid sista ögonkastet

Hej! Jag vaknade nyss, haha. Idag ska Emely fota mig med hennes nya kamera som hon fick i julklapp, vi får se hur det går! Nu ska jag damsuga och moppa golvet sedan fixa mig! Efter att vi har tagit bilderna ska jag jobba på min nya design.
Hahahaha okej, bilden är bara här för att fylla ut inlägget.

Dreaming is believing

I'm a dreamer but I ain't the only one got problems

But we love to have fun

This is our world, from here to your hood

We alive man, it's okay to fell god

- K'naan


Hej då fina ukulele!

Snart köper jag en ny, hihihihi!

Discotider:


Hahahaha fan vad snygga brallor man hade en gång i tiden!

It's okey to feel good

Gulligt...

 


 

Hej på er! Idag har jag bara städat mitt rum och jag är äntligen klar, ska bara dammsuga och mobba golvet men det fixar jag imorgon. Jag hoppas att ni har fått en god jul och haft en bra dag med familj och släkt, för det är det julen handlar om va? Inte alla klappar? För det är såhär att jag förstår inte varför några ska bli ledsna för något de inte fått på julafton, för det första finns det barn i världen som inte får möjligheten att få fira jul (föräldralösa barn, t.ex.) och för det andra så handlar väll julen om att vara tillsammans med familj och släkt, inte om julklapparna? Kärlek!

Michael Jackson, även fast jag aldrig kände den här mannen så har han inspirerat mig så mycket. Speciellt med låtarna Earth song, We are the world, Heal the world. Han har fått mig att tänka efter riktigt mycket. Kärlek, mycket kärlek till Michael. Jag älskar dig, jag saknar dig, vila i frid.


DAMN


Michael Jackson ♥

Man kan inte låta bli och le och skratta själv, världens finaste man.


Inställd konsert

Jag var där, vad alla blev chockade, ledsna, besvikna och arga. Hon sa inte ens förlåt eller något. Nu kan jag inte lyssna på hennes musik utan att bli arg, för man tänker att man skulle kunna säga "jag har sett henne live". BESVIKELSE


God Jul!


Pöwsikatt

Sämsta uppdateringen, sorry, jag har städat garderoben hela dagen och är klar nu! 5 fulla påsar ska jag ge till myrorna sen har jag ett par grejer jag ska sälja. Det finns inget roligt att säga, hahaha ni får se en rolig grej snart...bilden är ju lite rolig iaf, man får väll bjuda på sig själv?

Tell dad I'm leaving on monday morning

Min fina katt kom och kela med mig så fort jag vaknade, kissmisse ♥

God dag! Vaknade halv ett och har ätit och kollat på Dexter, kärlek till den serien. Idag ska jag bara vara hemma, mina vänner är så stressade över jul och de kan inte ses så då passar jag på att städa rummet och sedan kanske jag umgås med brorsan, who knows? Hoppas ni får en bra dag!

Kom hem från Rasmus för någon timme sedan! Jag, Julia, Olivia och Lukas var hos honom och tog det lugnt och krigade lite med snöbollar, haha. Nu ska jag bara ta det lugnt, jag är inte på världens bästa humör sen har jag ont i huvudet. Så det här blir nog det sista inlägget för idag!

Fotoalbum: 22/12






Michael ♥

Ovan ser ni blandade bilder från när vi åt på Världens Bar igår! Det var jättemysigt och maten var jättegod. Vi hade sjukt roligt (kanske kommer videoklipp,haha) sen så var det så mysig miljö, älskar att man satt på biostolar, så skönt! Vi var där i ungefär två timmar sen drog vi oss mot kulturhuset, där var min bror och Josef och vi tog det bara lungt, pratade och hade det roligt. Sen gick, bokstavligt gick jag, Emely och min bror hem mitt på natten, allt var helt dött. Hiho.




Kulturhuset ♥

Don't try to fight the feeling cause the thought alone is killin' me right now


Jag och min fina fisk-bror igår!

Hej på er! Gårdagen blev riktigt lyckad, jag berättar om den senare. Jag vaknade med Emely bredvid mig runt 11 förut och hon drog och jag har precis ätit frukost. Nu sitter jag vid datorn med min kissekatt vid min sida och jag ska städa del två i min garderob och senare träffar jag Julia och kanske Emely! Ni lär märka, om det är så viktigt, haha. Puss!

Men bara när du inte hör vågar jag säga så

Klädseln igår kväll!


Det här kom mamma hem med häromdan:

Skitsnygga midjehöga byxor med blixtlås där bak!


Blåa jeansleggins!

Q/A

Anonym: är inte du muslim? =/
Svar: Varför ledsen smiley? Jo, jag är muslim. Vad har det med saken och göra? Använd gärna blogresponslådan i framtiden, hatar att göra sådana här onödiga inlägg!!!

What's wrong with the world mama? People living like they ain't got no mama

Så sliten! :(

Mer snö och sol! Så vackert!

 


Hej på er! Puuuh, vilken dag! Vaknade 8.45 för det första (ja, försenad) och julshowen började 9.30 så jag hann inte sminka mig eller något, men kläderna var på i alla fall, hahahahaha tur det! Kom precis i tid och körde, det gick jättebra! Tack för alla applåder och allt jubel, all beröm och allt!Blir jätteglad, ni är underbara. Det enda jag har gjort är lagat mat och ätit det, ska ta mig en dusch och fixa mig sen blir det att möta mina brudar! Vi ska fira att det är nyår genom en liten middag på Världens Bar!

HAHAHAHHAHAHAHA märkte nu att jag hade skrivit nyår på sista meningen, jag menar jullov...

 


The Black Eyed Peas - Where is the love?

Jag var ett stort fan av de, saknar gamla Black Eyed Peas...♥


Det krävs styrka för att passa in, det krävs mod för att vara annorlunda och jag är hellre annorlunda än att vara som alla andra.


Vi talar aldrig högt om det vi har


Mina naglar!

Hej på er alla 1000000000 läsare, hahahhaha skoja! Kom hem typ 21? Ska välja kläder till imorgon, duscha och måla naglarna sedan sova!!! Vilken dag det har varit, i skolan prövade jag scenen och hela skolan kollade typ, lite irriterande eftersom att alla trodde jag uppträdde (gjorde ju inte rörelserna fullt ut!!!). Mm, dagens ilandsproblem. Imorgon är det julshow och jag ska dansa, är inte nervös nu men kommer vara det imorgon, det kommer säkert upp videoklipp så ni kommer att få se! Mamma kom hem med två par skitsnygga jeansleggins förut, visar er imorgon! Har btw lärt mig inställnignar på min systemkamera nu, man blir så glad! Oj, vad långt det blev. Puss till dig som läste det här, hoppas att du tyckte det var underhållande ♥

Var med och tävla! :D


Fotoalbum: Moa Lignell & Amanda Fondell: 20/12-11

















My heart is freaking out when I held ya





Mot stan nu då! Kameran tar jag med såklart!

Jag dansar fint

DANCESKILLZ, okej, det här var inte så seriöst, det hoppas jag att ni förstår.


Dina ögon ändrar färg i ljuset men dom kan titta nu, jag är beredd

Det snöar just nu så kände att de här bidlerna passade riktigt bra, det såg ut så i söndags men nu börjar det bli mer snö! Härligt! Väntar just nu på att min kyckling ska tina klart så jag kan steka den, namnamnam! Älskar pastasallad med kyckling och massa grönsaker, så gott! Sen ska jag fixa mig och dra mig in till stan och se på Amanda F och Moa Lignell som var med i idol!


If you don't like me, call me and tell. If you don't have my number you don't know me well enough to not like me.


I found a way to let you in but I never really had a doubt

Kunde inte få in mina egna bilder i datorn så fick bli en bild som Emely tog idag!

Vi började kl 9.30 idag och vi såg på ensam hemma som hackade, haha. Efter lunchen så byggde vi pepparkakshus, hade en liten tävling och på bilden ovan ser ni mitt lag och vårt "fina" pepparkakshus, haha. Klockan 14 gick jag hem och kom hem halv tre ungefär, gjorde ingenting förutom att jag drog till gymmet senare. Ska sova nu, god natt!

19/11-11 ♥

En månad sedan jag träffade Olle sist, imorgon kanske jag träffar honom igen! Det var en sådan underbar dag, ren lycka.


Remember those walls I built? Well, baby they're tumbling down.


Kom hem från gymmet för en halvtimma sedan, helt död! Men det är skön känsla det! SKa berätta om dagen strax, men den har varit riktigt lugn och mysig!

Det här är dödsdansen det här är sista chansen

(100% party)

De första två slank ner den tredje tog emot
Jag dansade med djävulen tills det sved i min fot
Jag tänkte att det var lugnt och att jag hade kontroll
Men jag glömde att djävulen äger dansgolv


Thank you for the pain, it made me raise my game, and I'm still rising.



I can be green and I can be mean

Sett klart på ett avsnitt av Dexter nu, sitter och chattar med Arlis nu. Målade naglarna också, bara gjorde något och det blev helt okej, ni kan gärna anteckna det. Mina korvar är inte torra än, men det skiter jag i. God natt! Vi börjar halv 10 imorgon, yes!!!

För han var bäst, försök och överträffa det

Jag just nu, haha dreadsen är blöta så det droppar vatten från de hela tiden på tröjan!!!

Precis stigit ur en varm dusch! Skött om mig själv lite med ansiktsskrubb och så, skönt! Nu ska jag sätta på Dexter (jag är helt kär i serien efter att Anton berättade om den i fredags!) och vänta på att dreadsen ska självtorka. Gör kanske ett god natt-inlägg, annars får det här bli det sista. ♥

I heard you good with them soft lips

 

 

Bild på mina läppar

 


Nu när det är kyligt ute är det lätt att man får torra läppar, man kan använda lypsyl men jag har ett annat tips! Det är det här:

 

Haha jättefin bild! Men först så applicerar ni läppglans på läpparna och sedan skrubbar ni med sockret (haha smaka inte på det, smakar inte bra) sen sköljer ni med vatten och vips, ni har lena läppar! Avsluta gärna med lite lypsyl eller läppbalsam! :)


Asså hahahahahaha


Olifiäs outfät




Fin outfät va?

Fun fun fun!


HAHHAHAHAHHAHAHAHHA motorbåtääär. Gasen i botten :P

Sitter här med Olivia och vi höll på och klippa ihop en skitrolig videoblogg, sen fuckar movie maker upp sig, typ ngt fel med filerna! FUCK OFF! Men vi har haft det kul, hehehehe. Klipper ihop den senare, nu ska jag och Olivia fortsätta att umgås :D

Take it easy

Hahaha notera "plåster" i bakgrunden, vadå? Man vet ju aldrig när man slår sig.
uuuuuuh WARNING :P
Olivia är tagg inför våran chillkväll! x))) Seriöst kolla allt i bakgrunden, kolla henne. HAHAHHAHA bidlen är guldvärd. ÄLSKAR DIG OLIFIA!

Olifia och jag skall nu titta på en spännande film, nämligen Kronjuvelerna, vi båda har sett den förut men den rekomenderas! TUMMEN UPP! Uppdaterar senare.

KAOZ

Förlåt för den dåliga uppdateringen, ska förbättra mig, lillfingret på det! Sitter just nu med Olivia hemma hos mig och vi ska strax gå och köpa lite gott, sen ska vi bara chilla och flumma. Igår sov vi hos Emely ensamma på landet med Anton, Julia och Emely, det var mysigt! Nu ska vi mysa, med varadndra och kattN (HAHAHHA han hoppa upp vid oss nyss) Puss!

Älskar dig ♥


Sjuk tjej

Åh herregud, HAHAHAHAHHAHAHA


Borstat ut dreadsen då, resultatet ser ni nedan:

MOWHAHAHA klart jag inte tar bort mina korvar♥♥♥


14/12-11



Tjena alla läsare! Kom hem för en halvtimma sedan, har varit med brorsan och han har hjälpt mig med dansen. Ska läsa ut en bok på 200 sidor nu, så sämsta uppdateringen, förlåt!

L-O-V-E

Okej min kropp ser jättekosntig ut men jag blev faktiskt nöjd med ansiktet, men kolla jag håller brevet i handen! Sen klickar jag några klik vidare och viiiips!

Han håller i brevet! In ya face for de se inte trodde på mig, kolla i bakgrunden bredvid Roshanna, där står jag och kramar Julia och gråter glädjetårar, haha (märte det nyss när jag kollade på bilden). Ta mig tillbaks!!!!


Världens finaste ♥



Det känns som om någon aldrig kommer att kunna förstå. Jag vill att du ska veta vem jag är, jag är inget jävla galet fan, jag är en helt vanlig människa. Jag älskar dig, otroligt mycket. Jag vill så gärna se dig, åh jag saknar dig. Nu kommer vi till det sorgliga, du vill säkert inte träffa mig, för jag är bara ett fan för dig. Jag vill så gärna lära känna dig. Jag hatar det här. Mm, dåligt humör, läs inte då!!!

Låten beskriver allt så jävla bra

 


I'm forever keeping my angel close

Hej på er! Fick ta en bild med kompaktkameran, systemkameran laddar. Dagen har varit helt OK, gjorde astmatest i vårdcentralen förut, jag har svag ansträngningsasma, inte kul! Tur att det finns medicin emot det! Jag kom hem runt 16 och åt och tog det lungt. Sedan runt 17 började jag städa mitt rum, har rensat halva garderoben och en hylla, duktig tjej! Nu ska jag läsa min engelskabok till ett skolarbete.

Oh my

Så jävla sexig, det är sjukt!!! DAMN. Suttit och printat de här bilderna från en video när han är i Australien, det är Hopsin för er som undrar. HAHAHAHA gubben i bakgrunden på första och sista bilderna xD


Hopsin - Ill Mind Of Hopsin 4

Spelas om och om igen. Damn vilket flow, vilket beat. Dope!


Är han rätt för dig, ligger där och luktar sex, kött och lättöl och svett?

Bilder är bara här för att fylla ut inlägget

God morgon världen! Jag är klar för en skoldag och jag har bestämt mig för att vara riktigt koncentrerad. Den här morgonen kom jag på att jag inte behöver vakna 06.00 för det tar bara tjugo minuter för mig och fixa mig nu när mina korvar är på plats, så jag vakna lite för tidigt. Det där kanske inte var så nödvändigt att veta, fast det kanske det var ändå. Bloggar när jag kommer hem.


Typisk "hej, jag ska gymma" bild


Hahahaha funderade på det här, alla gör alltid tummen upp och lägger till ett smile på bild när de ska till gymmet!

Om du har en god vän, ta vara på den.


Söt jag är in the badhus med stela korvar i håret. Ska bara äta något sen ska jag sova, god natt världen.

Jag är beredd och gå i döden för din rätt och döda mig om jag inte har rätt


Jag tipsar om de här tre produkterna idag! Två makeup-removers från Nivea och nagelstärkare från Depend. Skillnaderna mellan removerserna (hur fan säger man det i plural?) är att den ena är för typ kinderna, pannan, munnen, näsan osv och den andra är för ögonsmink, den för huden är typ "mjölkig" och den andra "vattning". Nagelstärkaren gör så att naglarna inte skivar sig och bryts, den använder man innan man målar naglarna och repeterar det två dagar efter!

♥ "Mjölkiga" removern kostar 60
♥ "Vattniga" removern kostar 40
♥ Depends nagelstärkare kostar 25
♥ Jag köpte det här på KICKS! :)

:$


Hej på er! Kom hem från gymmet nyss, HAHAHAHAHA pinsammaste grejen hände. Jag springer på löpbandet i världens fart, har mobilen i handen och ska byta låt, så tappar jag mobilen, den glider på löpbandet poff ut igenom mellan en glasruta och ett golv (är på en övervåning) och ner till en massa massa massa killar som styrketränar, fan vad pinsamt det var, jag var själv också. Sen ska jag leta efter mobilen så ropar henne kille på mig bara "hallå?! Här!!!" haha alla bara kolla på mig hela tiden efter det. Kul att du läste det här, du börja säkert skratta som en idiot bakom skärmen.

Machines have less problems. I'd would like to be a machine, would'nt you?

Bild från idag!

Hej på er! Kom hem från skolan för en halvtimma sedan. Hade sjukt ont i huvudet så kunde inte gå på bosniskan. Ska ner och sätta mig hos brodern och klippa ihop lite medleyn! Uppträder i skolan nästa vecka faktiskt, ska bli kul! Fått en massa komplimanger för mina dreads idag, tack! Vi hörs senare, om jag orkar uppdatera!

Don't stop dreaming when you wake up

Jag har precis stigit ur en dusch och smört in mig med min underbara bodylotion från dove, tipsat om den här! Ska bara dricka upp min alvedon sen sova! Första natten med mina korvar, det är mina korvar från och med nu, inte dreads! Haha. God natt ♥


Humor!

 

Haha jag och min bror Naim kunde inte sluta skratta åt det här! Bästa klippen på youtube på länge!


OUF!




Så jävla grymma!


Kolla in sötisens blogg!


En söt tjej vid namn Michaela bloggar om allt möjligt! Som ni ser är hon ett stor fan av Moa i idol också. Tycker att ni ska kika in hennes blogg, den är jättefin! Kanske följa den med om ni har bloglovin, inte så dum idé? Klicka här eller på bilden för att komma till hennes blogg!

Hela världen är så underbar på bussen in till stan








Bara så att ni vet:
♥ De kommer bli tjockare
♥ De kommer inte vara så stela som de är nu
♥ Jag börjar faktiskt att trivas i sådan lugg som jag har på bilderna, kanske ska låta luggen växa nu? Haft raklugg länge.
(Fråga gärna frågor men använd min frågelåda som ni hittar i menyn)

I'm addicted to the thrill, It's a dangerous love affair


Nomnomnom, min pastasallad äger! Kan skicka den till er läsare, ni kommer att älska den!

 


 

God kväll gott folk! Kom hem för en halvtimma sedan, har ätit och fotat mina dreads! Shima räknade ut att de skulle vara klara kl 19, hon hade rätt för det blev de! Jag är jättenöjd! Visar de strax. Hela dagen har jag suttit hos Shima hela dagen, vi kollade på massa filmer och fick sällskap av Frida, Fanny, Sara och Lisa! Skön dag, men jag har ont i min rumpa. Vad har ni gjort idag?

 

 





Vad vill du? Men kom då!


God morgon mina vänner! Besöksrekord igår, inte helt fel! Men jag gillar inte och visa, tycker det är lite och skryta. Men jag ska dra mig mot Shima och fixa klart mina dreads strax! Så sämsta uppdateringen får ni vara beredda på, finns liksom ingenting att säga. Kommer sitta på mitt arsle och kolla på tv samtidigt som Shima fixar mina dreads, haha!

Nam

Fortfarande jättefin i min lugg! Hahaha. Mm...avokado. Har kollat på lite serier, försökt att göra naglarna fina men har inte lyckats, sämsta tålamodet. Ska spela lite sims sen sova.


Vilken ska man köpa? Hjälp mig!


Grymt


Nu lever du på lånad tid som Mona Lisa

Vad ska man säga egentligen? Finns inga ord. Sitter här helt jävla chockad. Finns människor till allt.

 


If I wrote a book about where we stand, and the title of my book would be "Life with Superman"




Så ser mina dreads ut just nu! Riktigt stela! Några kommer vara så smala, några lite tjockare, alla kan ju inte vara lika tjocka! Orkade egentligen inte lägga upp bild nu, men det var många som bad om det! Haha min lugg är jättefin, eller...?

Satt hos Shima från 10 till 13, stackars Shima mådde dåligt och spydde så vi fortsätter imorgon! Men vi hann ju göra sex dreads! Grymt! Imorgon blir vi klara. Drog till dansen 13 och kom hem 15.30, ska städa rummet och se på någon film, kanske plugga lite också. Hoppas ni får en fin lördagskväll!

Två tävlingar:

Tävlar om en tandblekning hos Jenny! Perfekt till sig själv eller som julklapp! Klicka på bilden eller här för att komma till tävlingen.

Tävlar om den är hoodtröjan hos Sandra! Klicka på bilden eller här för att komma till tävlingen.

För man vill ha vad man vill ha och man vill ha det nu





Två morgonbilder!
God morgon! Har ätit frukost, ska bara ta på mig och sedan ska jag dra mig mot stan. Där träffar jag en tjej som heter Shima och hon ska göra mina dreads, så det kommer inte finnas mycket och prata om idag. Ska ju bara sitta hos henne och göra dreads, haha. Så de här bilderna är de sista morgonbilderna på mig med mitt vanliga hår! Lite sorgligt, men dreads är så mycket snyggare. Där fick ni svaret! Puss

Jag är en vampyr

HAHAHAHAHA hon typ säger "aaaw he is so cute"  på bilden

Mitt hår håller fortfarande på att torka, har i alla fall kollat på ett avsnitt av Plain Jane, det är så kul! Kunde inte sluta le när jag kollade på det, kolla själva på mtv! :)


Ursäkta min franska


Nyduschad och riktigt hungrig! Kom på att jag bara ätit en macka och en glass idag. Oj! När man har roligt glömmer man att göra mycket. Ska ner och göra en macka, sen ska jag kolla på Plain Jane! Gör säkert ett god natt inlägg när håret torkat klart.

Hon är hetare än lava




Bilder från fredagen, ni har ju sett tio stycken innan!
Den kalla fredagen (9/12) tillbringades med min fina vän Nicole. Vi gick runt i staden och letade mössa och jag hittade en fin på Stadium! Köpte det ni ser i ett tigigare inlägg. Vid 17.30 stack vi hem till henne och hade det bara roligt, var med Oscar ett tag också. Kom hem runt 23. Underbar och minnesvärd dag!

Mummy, they call me names. They wouldn't let me play.

Har sysslat med att laga mat till imorgon de senaste timmarna! Åh så gott det ska bli! Pastasallad med kyckling och massa grönsaker! Imorgon (rättare sagt idag) så kommer jag inte vara hemma på hela dagen, vad jag kommer göra får ni se senare idag, hihi håller lite hemligheter! Fick besöksrekord förut! Åh! Nu ska jag duscha, sen ska jag spela sims 3 tills håret självtorkar. Gör säkert ett god natt inlägg sen!

I need


Den ljusaste bruna färgen!

 


Fotoalbum: 9/12



















Underbar dag ♥

Oh my God I'm so in love


Chris Medina - What are words @Norrköping

Filmat av mig!


Stirra ner

Väntar på att Nicole ska bli klar, sedan ska jag gå in till stan som sagt och leta efter en stoooor mössa! Puss ♥


You will always have that special place in my heart


Timbuktu - Dödsdansen


Ju mer de spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma

Hej på er! Har verkligen sovit ut nu, sjukt skönt. Ska fixa mig sen ska jag till stan och träffa Nicole, hon ska köpa foundation och jag ska leta efter en stor mössa! Alla är så små! Någon som vet vart det finns stora mössor som "hänger" om ni förstår vad jag menar?

Chocochino äger till frukost! :D



Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Kom hem runt kvart i 10. Var med Leyla och såg på Chris Medina, sjukt fin person! Innan var jag på stan med Sabina, hon var så saknad! Imorgon har jag studiedag, sjukt skönt.


Jag och min fina bror ♥


De tror att jag är en galen tjej bara för att jag står för vem jag är i deras face

Sveriges snyggaste, sexigaste (no homo), finaste, sötaste och vackraste kvinna.


Fotoalbum: Chris Medina

©


Chris Medina

Den personen ska jag iväg och se nu i ett köpcentrum med Leyla, vi hörs när jag kommer hem! Tar med mig systemkameran!


Oh shit vad vi älskade trots att jag knappt visste vad de orde betydde

Jävlar! Statistiken har gått upp som en skidbacke! Hoppas ni håller er kvar på min blogg, jättekul att ni läser den! :') God morgon på er! Vaknade för en timma sedan, har ätit frukost. Idag orkar jag inte fixa mig, ska ha mjukiskläder. Mys. Idag är det inte en vanlig dag ska ni veta, för det är sista gången man kommer se mig med vanligt hår i skolan. I alla fall, efter skolan ska jag träffa Sabina och ta en fika. Ska ta på mig och dra då, puss!


Bosnien ♥ ©


http://www.nattstad.se/Fju

Tänkte tipsa er läsare om en riktigt bra blogg och ni klickar här för att komma in på den. Drivs av en kille som heter Fju och han skriver riktigt bra grejer på sin blogg, mycet om kärlek och mode, hans senaste inlägg var riktigt bra! Vad som står i det inlägget kan ni ju läsa genom att klicka hääääär eller på bilden! Läs läs läs! Bloggen äger.




Dug my way out, blood and fire.

Skrivit en svenskaberättelse nu. Bara slutreflektion kvar, sen blir det sängen för mig. God natt.


I got gloss on my lips a man on my hips

Pärlsocker eller kokos på chokladbollar?

Hahahaha jag är random, jag vet.


Kvinnor med ett mannaminne, blandar vin med mannagryn.


Svar

Anonym: Dock så sitter han och tuggar tuggummi i filmen och beter sig som en bortskämd jävla slyna.. Ingen sympati för killen at all..
Svar: Ta inte allt så seriöst, plus tackar han ju de som har stöttat honom? Han sitter liksom bredvid sin bästavän, han kanske har roligt? Vad vet vi. Men gjort är gjort, folk har gråtit men man kan inte göra något åt det nu. Stör mig bara på att alla bara "mobbning är så hemskt" och sen börjar man mobba honom nu.

Lisa: hur gör du så fina lockar? Visa i ett inlägg!
Svar: Tack så mycket, de är naturliga så jag bara vaknar! :)

Det blir en kamp att bara klara av vardagen

God eftermiddag! Nu sitter jag och lyssnar på Ken Ring och ska göra det fram till 18, sedan ska jag jobba med svenska och matte. Dagen har varit bra, umgicks med fina Nicole och Henrik. Humöret var bra fram tills eftermiddagen, nu så bara blandas en massa tankar i huvudet. Men jag ska inte låta det gå ut över er, allting kommer bli bra till slut!


Två bilder jag knäppte imorse


Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta bara rakt ut, det är min dåliga vana


Just gonna stand there and here me cry, that's alright because I love the way you lie.

Slutet av årskurs 6, början av årskurs sju.

Hahahaha

Fråga: är du religös?
Svar: nej Gud nej!

HAHAHAHAHAHAHAHA så kul.

Now you gonna learn what it really feels like to miss me

Är väldigt trött, hållt i två danslektioner. Men jag är glad, för det gick riktigt bra. Umgicks med min fina vän Nicole och vi pratade om allt möjligt, mötte sen hennes pojkvän och gud så fina de är tillsammans! Hon är så lycklig med honom, blir så lycklig själv. På jullovet ska jag och hon sova över, för första gången! Ja, vi har inte gjort det förut. Ser verkligen fram emot det.

Fin rock n roll hand?!



The try to bring me down but I wont stop!

Många tyckte om videon, så kul! Trodde verkligen inte att det skulle bli så! Hehe.


Pluggat på ganska bra, ska sova. Vilket kort inlägg det blev, finns inte så mycket att säga.


But really, I dont give a F-U-C-K

Igår såg jag den här videon och jag blev riktigt rörd, jag var inte den enda häller. Det blev många länkar på facebook och bloggar såg jag!

Idag ser man den här videon! Jag märker att många är arga och upprörda, men jag är inte det! Killen verkar ha gått vidare och jag känner att vi har varit lite sena med att stötta honom, han la upp klippet i augusti? Plus tackar han ju i videon för alla som har varit snälla? Förstår inte varför folk är så upprörda, även om videon är äkta eller inte så tycker jag att den har ett fint budskap! Kan någon förklara för mig varför man ska vara så upprörd över detta? Borde man inte vara glad?


Just live your life


Alla lappvideos är alltid så sorgliga! Kände för att göra en glad! :)

(OBS! Videon kanske beartbetas fortfarande, ni kan kolla på den sen i så fall)

 


Hello again, to all my friends! Together we can play some rock 'n' roll!

Fett snyga är vi, ellerhur homies? ;)

 

Skrillex ♥


I want to kill everybody in the world


Yellow diamonds in the light

God morgon! Nu är jag redo för skolan, sjukt nervös. Ska först ha engelskaprov, sedan SO-redovisningen. Är inte ett dugg nervös för engelskan, men för SO:n dunkar hjärtat snabbare än det aldrig gjort förut! Är sjukt rädd för att inte kunna svara på följdfrågorna. Men ska dra mig nu, så får vi se hur det går! Hoppas i alla fall på ett VG! Åh, vill bara att det ska vara överstökat.

Så ser jag ut idag!


You are fucking perfect to me

Blev inget riktigt natti natti i förra inlägget, chattade med goa människor och målade naglarna! Haha jag har aldrig haft svarta naglar, ovant. Bästa Chrizz sa förut hahaha:

Jag: SFI

Chrizz: SUPER FRÄNA INDIER

HAHAHAHA vi äger.


Smile like you mean it

Natti natti ♥


 


Du säger du är gangster när du hugger ner din bror

Dagens tips här den här produkten, ni hittar den lite överallt! Den luktar ljuvligt och den går verkligen in på djupet. Ett bevis på det är att folk säger att jag har babylen hy, här har ni hemligheten! ;)


Vi säger vad vi tycker och de är skraja för det

Gullig jag är då, eller...?

Tja bröder och systrar! Sitter fortfarande och pluggar, har gjort det hela dagen. Börjar bli riktigt trött, men jag är inte ens klar, nästan! Fast det har varit ganska intressant, kalla kriget om ni undrar. Ger er ett tips sen! :)

När det ser ut såhär blir man sjukt glad! Speciellt när man pluggar, hihi. Vad söta ni är, kärlek till er.


Krossa alla fönster

Anonym: Detta kallar jag redigering av bilder :

http://tiny.cc/o5l9b

http://tiny.cc/7zht5

Kan du inte visa före o efter, bara nyfiken :)

Svar: Satt lite vid fel dator, men här ser du hur jag redigerar bilder! Enligt mig är mitt sätt att redigera bilder ett sätt och de bilderna du kallar redigering ett sätt! :)


Sjukt avundsjuk

 

Jag vill meeeeed! :( Kul att jag funderade på att börja åka longboard i somras, fast det blev inte av...men den här våren, 2012, så ska jag fan börja och nej, inte för Olles skull, för jag prövade deti somras och tyckte det var kul!


Don't loose who you are

Bara för att jag saknar den här människan sjukt mycket

God morgon! Har ätit frukost och borstat tänderna, nu ska jag plugga, sen blir det kanske att gymma om jag hinner!


I am not word , I am not a line. I am not a girl that can ever be defined.

Det blev en chillkväll idag, städade lite i badrummet så nu är det prydligt i lådorna under handfaten! Har spridit ut mitt smink, mycket skönare att ha det i en stor låda än att hålla på och gräva i en necessär hela tiden! Imorgon måste jag plugga stenhård, SO-redovisning och engelskaprov! Jag kan inte garantera att det kommer blir bästa uppdateringen, men jag ska försöka så gott jag kan! Kärlek till er ♥

 


Everywhere that I've been the only thing I see is beautiful people

Dör

 


True

Disney borde göra en prinsessa utan hår, så att små tjejer med cancer kan känna sig fina.



Tips: tvätta dina sminkborstar!

Det kryllar massa bakterier i sminkborstarna varje gång vi använder de, från all foundation och puder m.m! Mitt tips är att tvätta dina sminkborstar efter varenda användning eftersom att det samlas en massa bakterier på borsten när du använder den, sen om du använder den när den är smutsig så får du bara ful hy! Sen är det ju mycket trevligare att applicera foundation med en fräsch borste. Min foundationpesel som ni ser på bilden kommer från KICKS och den är sjukt bra, 100:- kostar den!


I'll fix these broken things, repair your broken wings.


Många är hungriga många dom dör. Hur kan man leva som somliga gör?

Två bilder på Emely och mig från dagen!


Idag har jag som sagt varit på stan med Emely och letat nyårskläder, nu har jag hittat det! Kavajen jag köpte idag är en liten del av mina nyårskläder, senare idag kommer ni att få se mer av vad jag kommer att köpa! Emely drog nyss, hon kunde sova hos mig igen men hon skulle hjälpa hennes mamma med städningen! Duktig tjej. Själv ska jag plugga och städa nu!


Jag tror väll inte att vi kan göra något annat

Nice huvud va? 199:- för kavajen


39:50 :-


Present till mamma som fyllde år i onsdags, det glömde jag skriva på bloggen homies!


 


Det här är dödsdansen

Nu ska jag och Emely mot staden och kolla på nyårsklänningar, puss!

 


Bapapapapa

Tjo bröder! Är med Emely hemma hos mig! Vi ska gå och köpa lite gott sen ska vi flumma, så bered er på massa fluminlägg och videos, hihihi!


lol

Anonym: Runda hörnen kan du inte kalla (eller borde inte kalla)"redigera"
Svara: Gjorde ju inte bara det, ändrade kontrasten och så! :)

Bruno Mars ♥


I know he's not perfect in your eyes, but somehow he's flawless in mine.

349:-


399:-


 


I sit by myself and talking to the moon

Fixat mig nu och ska dra mig mot skolan!


Dance like your vagina is on fire... HAHAHAHAHAHHAHAHA!!!

Två bilder som Emely har tagit och jag har redigerat, photoshoots!


Kom hem från dansen halv 11, har bara tagit det lungt. Så underbar danslektion, mycket människor i danssalen och vi körde grundsteg, koreografi och charing! Sjukt kul! Puss ♥


!?!?!?!?!

"Gör en lista över de fem snyggaste som gillar" men herregud, vad folk är besatta av andras åsikter?! Ärinte allt tillräckligt utseendefixerad! Blir så irriterad när det kryllar av det här på facebook. Människor!!! Det viktigaste är vad man tycker som sig själv, inte vad andra tycker. Visst kan det vara kul att veta vad andra tycker, men det brukar inte betyda så mycket när man tycker bra om sig själv. Om man får självförtroende av att andra tycker man är snygg, då är det ett fejkat självförtroende! För självförtroende handlar om en själv, inte andra! Blir så irriterad, det kryllar av sådana statusar på facebook.







I'mma need to see you fuckin' hands at the concert


Jag idag!

Kom hem för en timma sedan, har bara tagit det lungt. Skoldagen var bra, redovisade engelskan och franskan, fick VG! Ska sätta mig och göra matten med mamma nu, sen jobba med resten av ämnerna. Kl 20.30 blir det dancehall! Sjukt nice, skriver senare.


Varför ringer du från okänt nummer? Ska vi snacka så ringer jag.

Okänd förfan: fixa bloggrespons? skulle vara bättre om du hade det.
Svar: Hej "okänd förfan", fint namn, riktigt ovanligt. Fixade blogresponse för länge sedan, hara bara inte lagt till det i menyn, men nu har jag det! :)

RSS 2.0