Pluggar och vill bara göra såhär:


Do it all over again


Creep

When you were here before, couldn't look you in the eye. You're just like an angel, your skin makes me cry. You float like a feather in a beautiful world. I wish I was special, you're so fucking special, but I'm a creep, I'm a weirdo. What the hell am I doing here? I don't belong here. I don't care if it hurts, I want to have control, I want a perfect body, I want a perfect soul. I want you to notice when I'm not around. You're so fucking special, I wish I was special, but I'm a creep, I'm a weirdo. What the hell I'm doing here? I don't belong here. He's running out the door. Whatever makes you happy, whatever you want. You're so fucking special, I wish I was special, but I'm a creep, I'm a wierdo. What the hell am I doing here? I don't belonge here.

You're just like an angel


Gos

Bild från igår

En helt okej skoldag, haha jag och Emely somnade på toan i tjugo minuter. Efter skolan drog jag hem till Samuel, hihi. Nu är jag hemma och nu ska jag sova.


Resultatet från klippningen, nu är det bara att tunna ur det lite:


Snälla, kyss mig igen.


Dance again


I heard your heart singing love love love

Idag har jag varit i skolan, det var ne ganska lugn dag. Sedan så gymmade jag med Emely och det blev rekord för mig i kalorieförbränning, sprang snabbare på löpbandet också, älskar att se förändringar! Sedan träffade jag Pontus och köpte conversen och så träffade jag lite andra fina människor som jag umgicks med under eftermiddagen/kvällen. Nu är jag hemma och snart är det dags för mig att sova.


Skinny love


De här köpte jag av Pontus idag för 200 spänn!

It's nice to see you again

Idag har det varit en bra dag i skolan och efter skolan tog jag en fika med fina vänner, sedan så besökte jag gymmet och nu städar jag rummet. Sedan ska jag duscha och "leka" frisör.


Everybody has an addiction, mine happends to be you.

Det här är min bästavän, hon heter Emely Linnea Aspenström (som är för vacker för att visas och gömmer sig bakom kameran). Vi har varit bästa vänner i två år och fler ska det bli. Vi bråkar knappt och när det har hänt så vill vi alltid bli sams, för utan henne känner jag mig som en fågel utan vingar, helt tom. Vi har alltid kul tillsammans, även fast vi bara sitter och gör absolut ingenting. När hon säger att hon finns där för mig, så menar hon verkligen det och jag kan lite på henne till 100 procent. Jag har alltid roligt med henne och vi kan göra allt ihop. Jag älskar dig.


När jag mår skit, vill du ha mig då?


GTL

Sedan så gymmade jag med Emely


27/5

Dagen började med att rensa gardroben och resultatet ser ni ovan.


Tako ti je mala moja kad lubi bosanac

 

I torsdags så gjorde jag det som bilden beskriver, dvs 2012's första dopp.


Da sam pekar mala moja ne znam bi l me htjela

 


Jedina moja tebi pjevam ja


Jedina moja tebi sviram ja

Idag har jag fikat med Sawitri och Tessie, sedan har jag varit på ett evenemang som handla om film och så blev det lite parkhäng.


Pogledaj u moje oči, zašto skrivaš pogled taj. Pogledaj u moje lice, i pokaži osmijeh svoj.


Pokemon

Är hemma hos Chrizz med mina fina vänner. Igår var vi i två parker och hade en underbar kväll med en massa festande!


You said 'I love you', I said it too, the only different is I didn't lie to you.


I don't trust anyone, even the devil was once an angel







Every teardrop is a watherfall


Malmö

Är i Malmö nu och ska hoppa in i duschen. Sedan ska vi till en festival som pågår i stan och så ska vi gå på resturang.


The city of lost children

Nu ska jag åka iväg till Malmö, jag uppdaterar er när jag är där!


Suck it

Igår var det avslutningsmiddag med Kunskapsskolans nior och det vart riktigt lyckat, klumpig som jag var så glömde jag mitt minneskort men Emely har tagit massa bilder så ni kan få se dem inom kort. Idag är min hals förstörd så jag ska ta det lungt och bosätta mig i skönheten som ni ser på bilden ovan.


Take my hand and walk with me

Herr förskylning hälsar fortfarande på hos mig, men jag mår bättre än igår. Finns inte så mycket att skriva, för det händer knappt något i mitt liv just nu, haha. Imorgon är det avslutningsmiddag och jag hoppas på att bli frisk tills dess.


I'm afraid to look forward to things


Idag ligger jag hemma och är sjuk, vilket inte är så jättekul direkt. Men jag har ägnat mig åt att sy ett par nya shorts och snart ska jag ägna mig åt mina studier.

Grattis Sakarias!


Somebody that I used to know










Sedan träffade jag Felix, Ioannis, Sakarias och Dennis på stan så det blev både parkhäng och stadshäng med de. Härlig dag och kväll!

Always welcome a new day with a smile on your lips, love in your heart and good thoughts in your mind






Efter föreställningen gick jag och mina danskompisar till matmarknaden och åt lite gott!

18 dummys



Dagen började med att sy ihop lite trasiga byxor och sedan begav mig till Skandiateatern för att uppträda, det blev riktigt lyckad förutom att det blev ett tekniskt fel under vårat nummer!

Natti


För mig själv

Sally Hazen Diamond strength + Nail oil

I wanna tell you sometimes, it feels like we've killed the world


Nu ska jag ladda hem filmen Män som hatar kvinnor och ta hand om mig själv lite!

Wanna say I love you sometimes, but it aint happenin'


Dans är inte bara dans, dans är en livsstil.




Jag kom precis hem från en underbar föreställning. Uppträdandet gick bra och det fanns mycket kärlek och dans i luften. Det blir riktigt lyckat. Tack alla danslärare, dansare och publiken för att ni kom dit!

Skratta åt livet innan livet skrattar åt dig

Idag har jag repat inför dansföreställningen som äger rum på Skandiateatern klockan 18 ikväll. Vid lunchtid så lunchade jag med Sawitri, Johan och lilla Tessie. Nu har jag druckit upp min smoothie (som ni kan se bild på nedan) och ska nu göra iordning mig inför föreställningen!




Carry me home tonight

Befinner mig hemma hos Clara, vi gör smoothie och sedan ska vi titta på Big Brother. Vid 19 är det dags för dans för min del!


Q/A

Elsa: Vart kommer salladen ifrån?
Svar: Salladen kommer från salladsbaren på Ica!


Let it shine

Ska dricka upp min honungmjölk och alvedon sedan ska jag lägga mig. Helt okej dag!


Rihanna - Road to 'Talk That Talk' (Part 1)


Buck it up

Inlägget nedan har min perversa vän Nicole skrivit så hon ville hälsa er det! Är lite småsjuk så jag har ingen ork till att ta foton, så ni får ett gammalt foto. En lång skoldag och den har varit helt okej, längtar som tusan till sommarlovet.


onani

hallå där i stugan! jag vill bara tala om
för alla mina bloggläsare om att jag i skrivande stund onanerar vilt med min högra hand och skriver med min vänstra. woah vad blött det blir i trosan! bäst att jag byter när jag är klar. MUMS! jag hoppas att ni har en harmonisk och passionerad kväll babes. xoxo


Flashmob 29/4


Puss

Kom hem från träningen för ett tag sedan och nu ska jag sova.


Don't stop believing

Behind all the laughter and my smile, there is tears no one can understand


If you ever find yourself stuck in the middle of the sea, I'll sail the world to find you

Hej! Kom hem från skolan för ett bra tag sedan och har bara slöat. En helt okej skoldag och snart är det dags för dans! Men först ska jag försöka förstå mig på den matematiska världen.


5/5


4/5

 


Laku noc

Nu ska jag sova, hihi.


6/5

image description

image description
Dagen spenderades först på stan med Sawitri, Tessie och Johan. Sedan tog jag och Nicole en runda med longboarden och så färgade Sawitri mitt hår och så gick jag hem. Tack familjen André för en underbar söndag!

I wanna be you

Vad dålig jag har varit på att blogga, förlåt! sov hos Emely i fredags och igår satt jag barnvakt med Nicole och jag har sovit hos henne med. Idag ska vi färga mitt hår!

 

 


Give me a second, I need to get my story straight

Var i  skolan men gick lite tidigare på grund av förskylning och pollenallergi. Ska lägga mig och sova någon timma och sedan ägna mig åt skolarbetet.


Vissa barn fick pissa ner sig i en pampersreklam



The reason for my confession is that I learn my lesson

Andas tungt och det kittlas i halsen, jag vill inte bli förskyld nu! Ska i alla fall försöka att sova. Det har varit en riktigt bra dag idag. God natt!

En liten tjuvtitt

 


Mat ♥♥♥

Jag älskar mat, det kanske syns.

Första maj

Kom hem klockan fyra från stadshäng och en longboardtrip. Grillade sedan med familjen och nu ska jag ta tag i lite skolarbete och så ska jag klippa ihop två videoklipp som kommer upp på bloggen inom kort!


Valborg 2012


They try to bring me down but I wont stop

God morgon! Jag och Nicole har precis vaknat och vi ska äta frukost i solen.


Där jag hänger min hatt

Har haft en fin kväll med härliga människor och det har jag fortfarande!


RSS 2.0